Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestování

Průvodce po železničních tratích - 20%
Obsahově velmi bohatá publikace doprovázená nákresy tratí a fotografiemi je prvním dílem řady průvodců po České republice. Popisuje naši vlast z pozice cestovatele, který se za krásami a historií dopravuje vlakem.
cestování
Ukázky

Průvodce po železničních tratích

349 Kč
279 Kč
Indie: Návod k použití - 20%
Překvapivá a zábavná cesta za poznáním do země protikladů. Německý spisovatel Ilija Trojanow, který v Indii přes šest let žil a zevrubně ji procestoval, nabízí osvěživě svébytný pohled na současný indický všední život.
cestování
Ukázky

Indie: Návod k použití

135 Kč
108 Kč
Moji Dánové a skoro Dánové - 20%
(1x)
Dánsko není jen hygge, kola a barevné domky. Tohle malé severské království v sobě skrývá spoustu jiných, méně známých tradic a zvyků. Když jsem se sem před pěti lety nastěhovala, netušila jsem, jak rozdílní můžeme být, přestože nás dělí pouze tisíc kilometrů.
cestování
Ukázky

Moji Dánové a skoro Dánové

279 Kč
223 Kč
Jací jsou? - Japonci - 20%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Japonci

119 Kč
95 Kč
Žena v polární noci - 20%
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestování
Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
184 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestování
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Volání šumavských samot - 20%
Volání šumavských samot je skromnou knihou, ve které se autor vyznává ke své celoživotní lásce k šumavským horám (převážně k oblasti okolo Špičáku a Železné Rudy).
cestování
Ukázky

Volání šumavských samot

172 Kč
138 Kč
Zapomenutá tajemství Prahy - 20%
Zajímají vás zapomenuté příběhy a tajemství Prahy?
cestování
Ukázky

Zapomenutá tajemství Prahy

297 Kč
238 Kč
Jací jsou? - Češi - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 235 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>