Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestování

Jací jsou? - Italové - 20%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Italové

119 Kč
95 Kč
Provence - 20%
To nejkrásnější z Provence slovem, obrazem i na videu. Za vůní levandule, světem malých opatství, horských vesnic, přírodou, památkami UNESCO, po stopách Římanů, malířů, spisovatelů. Legendy i fakta. Rady na cestu - na základě vlastních zkušeností.
cestování
Ukázky

Provence

149 Kč
119 Kč
Tokio - 20%
(2x)
Kniha je velice vhodným pomocníkem pro turisty mířící do Tokia. Obsahuje popisy jednotlivých oblastí metropole, užitečné rady a tipy, kulturní odlišnosti či doporučení památek, tras a výletů.
cestování
Ukázky

Tokio

89 Kč
71 Kč
Fenomén Rychlebské hory - 20%
Rychlebské hory jsou jedním z nejkrásnějších pohoří České republiky, ve kterém lze nalézt neporušenou přírodu, historické památky i moderní sportovní infrastrukturu. Objevte zatopené lomy, krápníkové jeskyně a pozoruhodné skalní formace.
cestování
Ukázky

Fenomén Rychlebské hory

249 Kč
199 Kč
Tajuplná místa Česka - 20%
„Neznám jinou zemi na světě, kde by se na tak malé ploše našlo tolik různorodých tajemných míst.“ Místa, o nichž se dočtete, autorka osobně navštívila, aby podala svědectví o jejich stavu a působení na lidskou psychiku.
cestování
Ukázky

Tajuplná místa Česka

249 Kč
199 Kč
Z korporátu na Pacifickou hřebenovku - 20%
(1x)
Příběh, který se vám chystám odvyprávět, je tak běžný, že se mohl stát i vám. Naše životy jsou nabité prací, rodinou, sportem – a pak najednou prázdno. Vyhoření.
cestování
Ukázky

Z korporátu na Pacifickou hřebenovku

279 Kč
223 Kč
Zlatá horečka - 20%
(1x)
Svědectví o tom, jak se dystopie, kterou známe z filmů a knih, stává realitou. Venezuela, kdysi nejbohatší stát Latinské Ameriky s obrovskými zásobami ropy, je dnes rozvrácenou zemí, kde vládne hlad, násilí a chaos.
cestování
Ukázky

Zlatá horečka

239 Kč
191 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Japonský občasník - 20%
(1x)
Japonsko je jako země z jiného koutu vesmíru. Kombinace dlouhé izolace a geografické vzdálenosti od ostatních kultur z něj vytvořila svět, nad nímž zůstává rozum stát. Jaké to je, vyrůst v srdci Evropy a poté strávit dva roky v zemi vycházejícího slunce?
cestování
Ukázky

Japonský občasník

269 Kč
215 Kč
Moje duše Indie - 20%
Kniha, u které se budete smát od ucha k uchu, ale taky plakat dojetím, a nakonec vás pohladí po duši. Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku.
cestování
Ukázky

Moje duše Indie

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 235 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>