Nejprodávanější knihy v roce 2023
diety

365 receptů bez cukru - 11%

Sladké a přesto zdravé? Jde to!

Nezáleží na tom, jestli se jedná o koláče, cukroví, dezerty, nápoje, saláty, polévky, svačiny nebo nápady na snídaně – v naší knize se chutné recepty na každý den v roce obejdou bez klasického bílého cukru.

diety

365 receptů bez cukru

413 Kč
367 Kč
Keto pro život - 11%
Odborník na zdraví a autor bestselleru Keto Reset Dieta přichází s převratným plánem ketogenního stravování a životního stylu, který je šitý na míru dlouhověkosti, zdraví a štěstí.
diety

Keto pro život

350 Kč
311 Kč
Zhubněte lehce a navždy
Chcete-li zhubnout lehce a navždy, začněte dodržovat několik jednoduchých rad a dočkáte se nejen svojí vytoužené hmotnosti, ale také zlepšíte své zdraví a budete se cítit lépe.
diety

Zhubněte lehce a navždy

89 Kč
Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově - 11%
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu.
diety

Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově

221 Kč
196 Kč
Low Carb - 11%

Hodujeme bez výčitek! Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.

diety

Low Carb

179 Kč
159 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
diety
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Špetka chuti - 11%
Dietní jídlo, které nikdy nechutnalo tak dobře. Kuchařka receptů z nejnavštěvovanějšího britského blogu, kterou musíte mít doma!
diety

Špetka chuti

404 Kč
359 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
diety

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Klinická výživa a dietologie - 11%
Kniha obsahuje informace o složkách potravy a jejich účincích na lidský organismus a dále doporučení ke složení výživy v jednotlivých obdobích života – v prenatálním věku a těhotenství, kojeneckém, dětském, dospělém a seniorském věku.
diety

Klinická výživa a dietologie

359 Kč
319 Kč
Kuchařka při onemocnění ledvin - 11%
Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
diety

Kuchařka při onemocnění ledvin

142 Kč
126 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>