Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
naučné

Továrna na hovínka - 20%
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
naučné
Ukázky

Továrna na hovínka

254 Kč
203 Kč
Vlaky - 20%
V této nevšední ilustrované knize se děti i dospělí dozvědí spoustu zajímavostí o nejvýznamnějších lokomotivách a vlacích v dějinách železnic a zjistí, jak tento způsob dopravy změnil náš svět.
naučné
Ukázky

Vlaky

219 Kč
175 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

naučné
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Pozorujeme a pomáháme v přírodě - 20%
Ondřej a Hanka jsou kamarádi. Celý rok, každý týden chodili do přírody a objevovali tam věci nevídané. O tom, co viděli, psali do deníku. Z toho nakonec byla knížka – POZOROVÁNÍ V PŘÍRODĚ.
naučné
Ukázky

Pozorujeme a pomáháme v přírodě

209 Kč
167 Kč
Dnes se stalo... - 20%
Každý den v roce se stalo něco zajímavého! Víte, kdy se na televizní obrazovce poprvé objevili Jů a Hele, kdy byla patentovaná Rubikova kostka anebo kdy se Československo poprvé připojilo k internetu?
naučné
Ukázky

Dnes se stalo...

299 Kč
239 Kč
Pohádkové únikovky - 20%
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži.
naučné
Ukázky

Pohádkové únikovky

195 Kč
156 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

naučné
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Jirkův tajný klíč k vesmíru - 20%
Za vším je útěk Jirkova ochočeného prasátka. Díky němu se Jirka seznámí se svými sousedy - Aničkou a jejím otcem Erikem, který se zabývá vědou. Erik má nejvýkonnější počítač na světě a říká mu Kosmo. Ten dokáže vyslat Jirku a jeho kamarády na jakékoli místo ve vesmíru.
naučné
Ukázky

Jirkův tajný klíč k vesmíru

249 Kč
199 Kč
Kouzelná hmyzí škola - 20%
V knížce Kouzelná hmyzí škola nás autor prostřednictvím skřítka Rubínka zavede do kouzelné a tajné hmyzí školy. Ve veselých a vtipných příbězích poznáme nejrůznější hmyz – jak vypadá, co dělá a jaké rošťárny během školní výuky Rubínkovi provede.
naučné
Ukázky

Kouzelná hmyzí škola

209 Kč
167 Kč
My jsme Lollipopz - 20%
(1x)
Vydej se do barevného světa nejpopulárnější české holčičí skupiny! Jsme Lollipopz a teprve když nás poznáš, dostane tvůj život tu správnou barvu! Jsme čtyři veselé a bláznivé holky a ať už točíme videa na YouTube nebo zpíváme na koncertě, máme jasný cíl: předat svou energii našim úžasným fanouškům.
naučné
Ukázky

My jsme Lollipopz

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>