Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
naučné

Knížka pro zvídavé děti - 20%
Vydejte se s námi na výlet do minulých staletí. Budeme si povídat o tom, na co při vyučování nezbývá čas a na co v učebnicích nebývá místo. Víte, proč někdy nosívali lidé na hrady svoje peřiny? Proč se přesýpací hodiny často předcházely a kolik vážily první kapesní hodinky? Máte představu, co byla hrkavice a k čemu sloužil keser?
naučné
Ukázky

Knížka pro zvídavé děti

199 Kč
159 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

naučné
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Hranice života - 20%
Za tři a půl miliardy let své existence prošel život úchvatným evolučním vývojem a planetu změnil k nepoznání. Nebýt jej, Země by nikdy nebyla tím zelenomodrým klenotem, který nazýváme domovem.
naučné
Ukázky

Hranice života

194 Kč
155 Kč
Jak na kočku - 20%
Chceš být se svojí kočkou nejlepší kamarád a porozumět kočičí duši? Přečti si tuto zábavnou příručku. Díky návodům krok za krokem, fascinujícím příběhům, okouzlujícím ilustracím a radám odborníků se dozvíš, jak na to! - Pronikneš do tajů řeči kočičího těla. - Dostaneš zaručené tipy, jak se s kočkou sblížit a získat její důvěru.
naučné
Ukázky

Jak na kočku

199 Kč
159 Kč
Moderní encyklopedie pro děti - Predátoři - 20%
Od kočkovitých šelem, přes žraloky a hady až k pavoukům! Tato fakty nabitá encyklopedie obsahuje to nejdůležitější, co potřebují malí školáci vědět o obávaných predátorech světa.
naučné
Ukázky

Moderní encyklopedie pro děti - Predátoři

279 Kč
223 Kč
Nejlepší maminka na světě - 20%
Maminku má každý z nás. Ale která z maminek je na celém světě ta nejlepší? Zkuste na to přijít s pomocí těchto něžných portrétů maminek z živočišné říše.
naučné
Ukázky

Nejlepší maminka na světě

254 Kč
203 Kč
Pozorně poslouchej a hraj si - 20%
Rozvoj sluchového vnímání je pro děti předškolního věku velmi důležitý.
naučné
Ukázky

Pozorně poslouchej a hraj si

237 Kč
190 Kč
Vlaky - 20%
Kdysi dávno usedla na koleje první lokomotiva a svůj náklad do cíle odvezla podobnou rychlostí, jako když jdete na procházku. O dvě století později už se po celém světě běžně proháněly vlaky rychlostí mnoha stovek kilometrů v hodině. Jak k tomu došlo?
naučné
Ukázky

Vlaky

209 Kč
167 Kč
Edison! - 20%
Máte v ruce nebo poblíž sebe mobilní telefon? Trávíte právě čas na svém počítači? Je večer a vy zrovna svítíte? Vše funguje na bázi správného využití elektrické energie s potomky přístrojů, u jejichž zrodu stál Thomas Alva Edison.
naučné
Ukázky

Edison!

209 Kč
167 Kč
Jak kreslit domácí mazlíčky - 20%
Díky jednoduchým návodům se nejrůznější domácí mazlíčky naučí kreslit i docela malí umělci. Dozví se o nich základní fakta i překvapivé zajímavosti a také si užijí pěkné barevné fotografie.
naučné
Ukázky

Jak kreslit domácí mazlíčky

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 65 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>