Nejprodávanější knihy v roce 2023
učebnice - vzdělání

Matematika pro bystré a nadané žáky - 11%
Kniha je určena všem učitelům, rodičům nebo prarodičům, kteří mají ve svém okolí matematicky nadané či šikovné dítě a potřebují získat inspiraci k tvoření dalších úloh pro rozvoj nadějného matematika.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Matematika pro bystré a nadané žáky

224 Kč
199 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
učebnice - vzdělání

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Česká gramatika - Přehled - 12%
S tímto přehledem přehledem České gramatiky se seznámíte se základními pravopisnými jevy jazyka českého. S touto tabulkou češtinu zvládnete hravě. Rozložitelná tabulka, která se vejde do každého sešitu, či notýsku !
učebnice - vzdělání

Česká gramatika - Přehled

26 Kč
23 Kč
Anglická abeceda - 12%
Naučte se anglickou abecedu, ke každému slovíčku najdete vhodné slovo z anglického jazyka, začínající daným písmenem. Z druhé strany pak najdete základní barvy ! Tato kartička je vhodná pro každého začínajícího angličtináře.
učebnice - vzdělání

Anglická abeceda

17 Kč
15 Kč
Hravá písanka 1-4. díl - 11%
Písanka na moderně zpracovaných a celobarevných stranách procvičuje psaní žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni.
učebnice - vzdělání

Hravá písanka 1-4. díl

36 Kč
32 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
učebnice - vzdělání

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Předškolák školákem – Rozvoj zrakového vnímání - 11%
Pracovní listy k rozvoji předčtenářských dovedností dítěte předškolního a mladšího školního věku.
učebnice - vzdělání

Předškolák školákem – Rozvoj zrakového vnímání

114 Kč
102 Kč
Procvičování pravopisu pro 2. ročník - 12%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 2. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
učebnice - vzdělání

Procvičování pravopisu pro 2. ročník

59 Kč
52 Kč
Anglické předložky - 12%
Všechna nepravidelná anglické předložky, v jedné rozkládací tabulce, která se vejde do každého sešitu, či notýsku ! Tento malý pomocník se hodí každému angličtináři, bez ohledu na to, jestli je to školák nebo ne!
učebnice - vzdělání

Anglické předložky

26 Kč
23 Kč
Hravá abeceda - 11%
Budoucí školáci a prvňáci se za pomoci nejrozmanitějších cvičení a zábavných úkolů naučí poznat písmena od A do Ž a napsat je hůlkovým písmem, rozšíří si slovní zásobu pojmenováváním obrázků a procvičí si poznávání první hlásky ve slově.
učebnice - vzdělání

Hravá abeceda

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 277 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 28 > >>