Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
alternativní medicína

Bylinkopedie v kuchyni - 20%
Další kniha, napsaná autory úspěšných blogů Bylinkopedie.cz a Sazenicka.cz, tentokrát ryze praktická, plná receptů a návodů. Ukazuje, jak všestranné bylinky jsou a co všechno s nimi můžeme dokázat.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinkopedie v kuchyni

279 Kč
223 Kč
Jóga pro tělo, dech a mysl - 20%
Praktický a přístupný úvod do mnohostranného bohatství tradice jógy.
alternativní medicína
Ukázky

Jóga pro tělo, dech a mysl

365 Kč
292 Kč
Léčivá energie krystalů - 20%
Léčivé krystaly pro útěchu, rovnováhu i léčbu emocí V nádherně zpracované publikaci se dozvíte, jak vám krystaly a léčivé kameny pomohou v boji se stresem či úzkostí a jak v sobě s jejich přispěním najdete štěstí, lásku a vnitřní mír.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá energie krystalů

310 Kč
248 Kč
Ájurvéda - 20%
Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy.
alternativní medicína
Ukázky

Ájurvéda

186 Kč
149 Kč
Aromaterapie podle ročních období - 20%
Z tisíce okvětních lístků získáme jednu kapku vzácného oleje. Éterické oleje zachycují něco jedinečného, co zasahuje naše smysly na mnoha úrovních. Harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví.
alternativní medicína
Ukázky

Aromaterapie podle ročních období

279 Kč
223 Kč
Bylinkové recepty - 20%
Domácí, ekologické, kvalitní. Takové mohou být všechny přípravky, které používáme. Nejen čisticí prostředky na údržbu našeho domova, ale i pleťová a tělová kosmetika pro péči o tělo, pro jeho zdraví a krásu. V knize najdete recepty na bylinkové přípravky, které se vám mohou hodit v každodenním životě.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinkové recepty

249 Kč
199 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
alternativní medicína
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Homeopatie v psychopatologii - 20%
Jeho vzdělání v oboru medicíny se specializací na homeopatii a psychiatrii, jeho zkušenosti z lékařské a pedagogické praxe, jakož i jeho odbornost v kognitivně-behaviorální terapii mu umožnily, aby tyto dva přístupy organicky propojil.
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie v psychopatologii

501 Kč
401 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Homeopatie pro dospělé - 20%
Kniha Homeopatie pro dospělé výrazně přesahuje rámec pouhé rukověti alternativní samoléčby. Autorem uváděná schémata a léčebné postupy u více než devadesáti běžných i závažných onemocnění, psychických a fyziologických poruch, nemají menší cíl, než úplné a trvalé vyléčení, nikoli jen pouhé potlačení nepříjemných stavů a symptomů.
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie pro dospělé

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>