Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
alternativní medicína

Šťáva z řapíkatého celeru - 20%
Novinka z řady Mystický léčitel seznamuje s neuvěřitelnou schopností celerové šťávy výrazně zlepšit zdravotní stav na všech úrovních.
alternativní medicína
Ukázky

Šťáva z řapíkatého celeru

339 Kč
271 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
alternativní medicína
Ukázky

Poznáváme homeopatii

212 Kč
170 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Praktická homeopatie - 20%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
alternativní medicína
Ukázky

Praktická homeopatie

305 Kč
244 Kč
Feng-šuej - 20%
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
alternativní medicína
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
119 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
alternativní medicína
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Babiččina lékárna - 20%
Léčivé rostliny jsou prověřené staletími a přírodní recepty proti nemocem se předávaly z generace na generaci. I naše doba se opět učí čerpat z moudrosti předků.
alternativní medicína
Ukázky

Babiččina lékárna

319 Kč
255 Kč
Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví - 20%
První ze dvou přelomových knih Anthonyho Williama o našem nejsložitějším orgánu – MOZKU – se do hloubky zabývá tím, proč lidé na celém světě trpí poruchami duševního zdraví a nejrůznějšími symptomy a stavy souvisejícími se špatně fungujícím mozkem.
alternativní medicína
Ukázky

Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví

594 Kč
475 Kč
Jak psi léčí - 20%
Autorka bestsellerů Maria Goodavageová nás bere na napínavou a úchvatnou cestu po celém světě, na níž objevíme nový, dojemný a fascinující svět psích lékařů.
alternativní medicína
Ukázky

Jak psi léčí

279 Kč
223 Kč
Neodvracej pohled - 20%
Na základě příkladů, cvičení a vedených meditací nabízí vhledy a účinné metody, jak v každodenním životě rozvíjet všímavost.
alternativní medicína
Ukázky

Neodvracej pohled

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>