Nejprodávanější tituly v roce 2023
botanika

Atlas zapomenutých hub - 11%
Atlas zapomenutých hub je výslednicí autorova více než třicetiletého, téměř detektivního a trpělivého pátrání v archívech a mezi dosud žijícími mykology-pamětníky. Bádání se zastavilo na čísle 52.
botanika

Atlas zapomenutých hub

179 Kč
159 Kč
Fousodějova lesní škola – Poznáváme houby - 11%
Víš, která houba chutná jako kuře? Tušíš, pod kterým stromem roste kotrč? Pokud ne, tak hurá do Fousodějovy lesní školy!
botanika
Ukázky

Fousodějova lesní škola – Poznáváme houby

314 Kč
279 Kč
Ke kořenům čínské medicíny - 11%
Dle klasické tradiční čínské medicíny existuje několik málo Principů (kořenů nemoci), vícero Zákonitostí (obrazů nemoci) a tisíce Příznaků (projevů nemoci), s kterými pak pacienti přicházejí do ordinací.
botanika

Ke kořenům čínské medicíny

539 Kč
479 Kč
Atlas jedlých rostlin
(1x)
Baví vás přicházet v kuchyni na stále nové chutě? Pak je pro vás tento atlas jako dělaný. Najdete v něm totiž popis 120 druhů rostlin, které můžete jednoduše přidat do různých pokrmů a obohatit tak vám již známá jídla.
botanika

Atlas jedlých rostlin

206 Kč
Houby - 11%
Čtenáři se dostává do rukou druhé, rozšířené a upravené vydání knihy o houbách, ve které je popsáno 177 druhů, avšak informace jsou v ní až o 400 druzích. Obsahuje mnohé poznatky, které se v běžných houbařských atlasech nevyskytují.
botanika

Houby

269 Kč
239 Kč
Moje domácí bylinková klasika - 11%
Subtropické rostliny u nás mají tradici již od středověku a vlivem oteplování se dají pěstovat v jižnějších koutech naší republiky i na zahradách mimo skleníky. Léčivky vnímám především jako pomocníky a přátele z rostlinné říše.
botanika

Moje domácí bylinková klasika

359 Kč
319 Kč
Tajná znamení přírody - 11%
Příroda je fascinující a neustále je v ní co objevovat. Jak tomu všemu ale porozumět? Pokud tápeš a chceš se dozvědět víc, tato kniha ti bude užitečným pomocníkem.
botanika

Tajná znamení přírody

341 Kč
303 Kč
Jedlé rostliny z přírody - 11%
Atlas jedlých i léčivých zahradních i planých rostlin s jejich vyobrazeními a s kuchařskými předpisy.
botanika

Jedlé rostliny z přírody

269 Kč
239 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
botanika

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Vše o pěstování hub
V knize najdete vše, co potřebujete vědět pro úspěšné pěstování hub v domácích podmínkách. Dozvíte se, jak si snadno vypěstovat jedlé druhy hub a pochutnat si na nich.
botanika
Ukázky

Vše o pěstování hub

226 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>