Nejprodávanější tituly v roce 2023
mystika, kabala

Hlas ticha - 11%
(6x)
Hlas ticha, text čerpající ze starodávné posvátné tibetské literatury, který sepsala Helena Petrovna Blavatská, filosofka 19. století, je syntézou Knihy zlatých pravidel.
mystika, kabala

Hlas ticha

135 Kč
120 Kč
Malá škola čarodějnictví - 11%

Pravidla pro praktické magické konání v přírodní, čili tzv. nižší magii. Síla žen a jak s ní pracovat; ženská síla ukrytá v nevědomí muže a jak ji využít. Lehký úvod do obecného čarodějnictví pro všechny zájemce.

mystika, kabala

Malá škola čarodějnictví

162 Kč
144 Kč
Příběhy rabi Nachmana - 6%
(2x)
Kniha mystických příběhů proslulého chasidského cadika. Třebaže v nich najdeme i motivy nežidovské, myšlenkově čerpají především z duchovní tradice chasidismu a patří k nejvýznamnějším prózám pod jejím vlivem napsaných.
mystika, kabala

Příběhy rabi Nachmana

296 Kč
278 Kč
Andělé na dosah - 11%
Irská autorka Lorna Byrneová (1953), která má výjimečnou schopnost vidět anděly a komunikovat s nimi, je českým čtenářům dobře známá už od doby, kdy u nás vyšla její autobiografická kniha Andělé v mých vlasech.
mystika, kabala

Andělé na dosah

314 Kč
279 Kč
Kabalistické motivy ve spise Heptaplus Pika della Mirandola - 11%
Monografie Kabalistické motivy ve spise Heptaplus Pika della Mirandola se zaměřuje na vybrané aspekty z Pikových „kabalistických tezí“ (Conclusiones, 1486) zejména s ohledem na to, jak byly následně transponovány a recipovány v Heptaplu (1489).
mystika, kabala

Kabalistické motivy ve spise Heptaplus Pika della Mirandola

294 Kč
262 Kč
Tajné nauky všech věků
Encyklopedický přehled zednářské, hermetické, kabalistické a rosekruciánské symbolické filosofie neboli interpretace tajných nauk skrytých v rituálech, alegoriích a mystériích všech věků.
mystika, kabala

Tajné nauky všech věků

792 Kč
Had Genese III. -  Problém zla - 20%
Kniha výrazné osobnosti francouzského hermetismu, kabalisty a mága, je jakousi syntézou okultního esoterismu, pojednávající o prokletých vědách.
mystika, kabala
Ukázky

Had Genese III. - Problém zla

149 Kč
119 Kč
Magie v zrcadle vědy a pseudovědy - 11%
Tato publikace mapuje některé více či méně bludné cesty vědy ve vztahu k magii. Čtenář se nejprve seznámí se dvěma biofyzickými teoriemi, dále s filosofickou spekulací, psychofyzickými teoriemi, ...
mystika, kabala

Magie v zrcadle vědy a pseudovědy

225 Kč
200 Kč
Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
mystika, kabala
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Faustův deník - 11%
Autorův pokus o literární zpracování faustovského tématu.
mystika, kabala

Faustův deník

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>