Nejprodávanější tituly v roce 2023
mystika, kabala

Kroužení kolem nemyslitelného - 11%
Pokus o filosofickou reflexi převážně křesťanské, buddhistické, hinduistické, islámské, taoistické a zenové mystiky, opírající se o výpovědi jejich význačných představitelů.
mystika, kabala

Kroužení kolem nemyslitelného

210 Kč
186 Kč
Božská metafyzika - 12%
Jan Pordage, anglický mystik a doktor lékařství, žil ke konci XVII. a na počátku XVIII. století. Svoje spisy psal kolem roku 1715. Se známou mystickou spisovatelkou Jane Leadeovou založil tzv. Filadelsfkou Společnost mystickou.
mystika, kabala

Božská metafyzika

76 Kč
67 Kč
Kabala peněz - 11%
Jeden židovský aforismus nám říká, že člověk ukazuje svůj charakter třemi způsoby: svým talířem (tedy svou chutí k jídlu), svou kapsou (tedy svým vztahem k penězům) a svou zlostí.
mystika, kabala

Kabala peněz

179 Kč
159 Kč
Za půlnočním sluncem Vánoc - 11%
(1x)
Karel Funk nás v této knize uvádí do mystického a spirituálního rozměru událostí, legend a příběhů Adventu a Vánoc.
mystika, kabala

Za půlnočním sluncem Vánoc

216 Kč
192 Kč
Ze skály med - 20%
(1x)

Kniha, jejíž název je inspirován závěrečným veršem 81. žalmu, seznamuje čtenáře srozumitelnou formou se židovským mysticismem a na konkrétních příkladech dokládá, jak jej lze aplikovat i v každodenním životě.

mystika, kabala
Ukázky

Ze skály med

139 Kč
111 Kč
Vita coaetanea / Současný život
(1x)
Kniha přináší latinsko-český překlad Llullova Vita coaetanea, který je doprovázen komentářem, soustřeďujícím se na historický kontext Vita. Přeložil, doprovodnou studií a poznámkami opatřil Petr Hromek.
mystika, kabala

Vita coaetanea / Současný život

62 Kč
Numerologie - 11%
Odpradávna se lidé zajímali o svůj osud a snažili se nahlížet do budoucnosti prostřednictvím celé řady rozmanitých věšteckých metod. Některé z nich se dodnes těší velké oblibě, především astrologie, věštění pomocí tarotových karet a numerologie.
mystika, kabala

Numerologie

269 Kč
239 Kč
Světlo na západě - 11%
Světlo na Západě je jedno z autorových stěžejních děl. Zabývá se v něm velice otevřeně teorií a praxí křesťanské mystiky a srovnává ji s duchovědnými pojmy východních kultur.
mystika, kabala

Světlo na západě

297 Kč
264 Kč
Hermetic initiation into Martinism - 11%
Lasenicova Hermetická iniciace Martinismu je knihou, která hovoří jazykem čisté praxe. Shrnuje účinnou metodu vnitřního vzestupu, který vede k poznání a rozvinutí skutečné podstaty člověka.
mystika, kabala

Hermetic initiation into Martinism

405 Kč
360 Kč
Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 68 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>