Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
výchova a rodina

Nevyspalá generace - 20%
Kvalitní spánek je klíčový pro fungování i vývoj mozku – a u dospívajících to platí dvojnásob. Zvyšující se školní nároky, neustálá dostupnost online her, sociální sítě… to vše způsobilo, že dnešní mladá generace je v permanentním stavu spánkového dluhu.
výchova a rodina
Ukázky

Nevyspalá generace

279 Kč
223 Kč
Rodičovština - 20%
(1x)
Co je to „rodičovština“? Zdánlivě nevinné fráze, které rodiče používají v komunikaci s malými dětmi. Věděli jste, že pochvalou „To se ti moc povedlo!“ můžete dítěti ve skutečnosti ublížit nebo že když potomka nutíte, aby hezky poděkoval, jde o nejhorší možný způsob, jak ho naučit slušnému chování?
výchova a rodina
Ukázky

Rodičovština

279 Kč
223 Kč
Ve stínu neviditelných draků - 20%
Zvenku normální rodina – vysokoškolsky vzdělaní rodiče, dvě děti, majetkové poměry přiměřené době totality. Jen ta holčička pořád dělá problémy…
výchova a rodina
Ukázky

Ve stínu neviditelných draků

149 Kč
119 Kč
Sexuální výchova - 20%
Ojedinělá publikace pro zdravotnické obory, která je primárně určená studentům ošetřovatelství a porodní asistence.
výchova a rodina
Ukázky

Sexuální výchova

254 Kč
203 Kč
Psychický vývoj dítěte a výchova - 20%
Publikace se zabývá psychickým vývojem dětí od doby ještě před narozením až do problémového období dospívání. Poukazuje na to, jaké možnosti a limity má výchova v rámci rodiny i školy vzhledem k individuálním zvláštnostem dětí.
výchova a rodina
Ukázky

Psychický vývoj dítěte a výchova

339 Kč
271 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
výchova a rodina
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
výchova a rodina
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Jak mluvit s dětmi, když neposlouchají - 20%
Autorky několik desítek let vyučují rodiče, pedagogy a další dospělé, kteří žijí či pracují s dětmi, jak překonat ty nejtěžší chvilky – každodenní momenty, při nichž byste si nejraději rvali vlasy –, aniž by ztratili ze zřetele širší perspektivu.
výchova a rodina
Ukázky

Jak mluvit s dětmi, když neposlouchají

349 Kč
279 Kč
Bezpečnost dětí na Internetu - 20%
Doufáte, že se vás a vašich dětí problémy na Internetu netýkají? Omyl! Přečtěte si tuto knihu a zjistíte, že vaše sladká nevědomost a jejich nemístná sebejistota může ublížit.
výchova a rodina
Ukázky

Bezpečnost dětí na Internetu

119 Kč
95 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
výchova a rodina
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>