Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
výchova a rodina

Julie mezi slovy - 20%
Na pozadí krátkých příběhů kniha přináší výklad řady pojmů, které ze světa dospělých pronikají do světa dětí. Julie mezi slovy se dotýká tématu rozvodu rodičů a rozpadu rodiny i vytváření citových vazeb k novým partnerům rodičů a jejich dětem.
výchova a rodina
Ukázky

Julie mezi slovy

229 Kč
183 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

výchova a rodina
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Jak potkat děti - 20%
Knížka Jak potkat děti je o dětských otázkách a dospělých odpovědích. Kniha vyšla již dvakrát a byla okamžitě rozebrána.
výchova a rodina
Ukázky

Jak potkat děti

99 Kč
79 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
výchova a rodina
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Na cestě od lilie k růži - 20%
Publikace o netradičně tradicionalistické metodě výchovy, založené na zásadách waldorfské pedagogiky a čerpající z duchovního odkazu českého pedagoga Přemysla Pittera, je určena všem, kdo pečují o děti předškolního věku.
výchova a rodina
Ukázky

Na cestě od lilie k růži

135 Kč
108 Kč
Nadané děti a jejich rozvoj - 20%
Nadání je obvykle považováno za stabilní rys osobnosti, který je možno objektivně zjišťovat a jehož úroveň předurčuje budoucí profesní a studijní výsledky.
výchova a rodina
Ukázky

Nadané děti a jejich rozvoj

229 Kč
183 Kč
Jak vychovat sebevědomé dítě - 20%
Úspěšný český psycholog se snaží dobrat odpovědi na stále živou otázku rodičů, pedagogů a psychologů: Co lze u dítěte chápat jako zdravé sebevědomí? Hledání odpovědi přirozeně vede k tématu výchovy a jejího vlivu na osobnost dítěte.
výchova a rodina
Ukázky

Jak vychovat sebevědomé dítě

169 Kč
135 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
výchova a rodina
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Vztah matky a syna - 20%
Vztah matky a syna není jen na jedné straně starání se o dítě a na straně druhé bezmezná důvěra v rodiče a později snad i "přechodná" revolta.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a syna

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>