Nejprodávanější tituly v roce 2023
děti a mládež

Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
děti a mládež
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
děti a mládež
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
D aneb příběh dvou světů - 11%
(2x)

D je mnohem víc než oslava 150. výročí smrti Charlese Dickense. Umožňuje mladým čtenářům pochopit politiku 21. století i změny ve společnosti, je to inspirující příběh o dívce, která se nenechá zdeptat temnými silami.

děti a mládež
Ukázky

D aneb příběh dvou světů

349 Kč
310 Kč
Musím tě zradit - 11%
(7x)
Nikomu nevěř, nic neříkej. Strhující román od autorky bestselleru V šedých tónech.
děti a mládež
Ukázky

Musím tě zradit

404 Kč
359 Kč
Luna z lůna - 11%
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
děti a mládež
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
223 Kč
Deník malého poseroutky - 11%
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.
děti a mládež

Deník malého poseroutky

224 Kč
199 Kč
Superstrašlivák - 11%

Na sopečném ostrově uprostřed moře hemžícího se žraloky stojí škola pro mladistvé provinilce zvaná U Nemilosrdných: vyučování je jedna velká hrůza, jídlo ve školní jídelně se skoro nedá pozřít a učitelé dětem nahánějí strach...

děti a mládež
Ukázky

Superstrašlivák

358 Kč
318 Kč
Válka dvou královen - 11%
(2x)
Pradávná síla povstává. Čtvrtý díl bestsellerové fantasy série. Casteel Da´Neer dobře ví, že není větší intrikánky než Krvavé královny, ale ani on nedokázal předvídat hrůznost toho, co provedla.
děti a mládež
Ukázky

Válka dvou královen

539 Kč
479 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

děti a mládež
Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>