Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sci-fi a fantasy

Sen Ockerwee - 20%
Sen Ockerwee je fascinující upíří příběh zasazený do doby a prostředí, které známe z tvorby Marka Twaina – na starou Mississippi, jejíž vody brázdí veliké a hrdé kolesové parníky.Mistrně vystavěný a napínavý příběh o souboji se zlem...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sen Ockerwee

348 Kč
278 Kč
Maják na severu - 20%
(3x)

Píše se rok 1900. Anglie padla. Londýn je průmyslovým centrem Francouzské republiky. Joe stojí na nádraží, na sobě má kvalitní plášť s podšívkou ze skotské kostky a nepamatuje si nic. Vůbec nic...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Maják na severu

398 Kč
318 Kč
Spasitel - 20%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spasitel

349 Kč
279 Kč
Historky z Rozmaru - 20%
(1x)
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Historky z Rozmaru

198 Kč
158 Kč
Silo 2: Turnus - 20%
(1x)
Co předcházelo životu v „Silech“, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Silo 2: Turnus

279 Kč
223 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Člověk - 20%
(1x)
Ze svého dávného vězení se osvobodí džainská válečná loď disponující smrtící technologií. Jejím cílem je dopadnout svého starého protivníka Klientku a zničit při tom všechny, kdo se jí postaví do cesty.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Člověk

179 Kč
143 Kč
Mechanicum - 20%
(2x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mechanicum

149 Kč
119 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Stanoviště  - Na stráži - 20%
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stanoviště - Na stráži

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>