Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
komiksy

Kačka & Mops. Placatý komiks - 20%

Každý by měl žít s mopsem... V Placatém komiksu pro malé i velké čtenáře, především však pro všechny nadšené páníčky uchrochtaných mopsů, se pobavíte u dalších příběhů svérázné Kačky a jejího čtyřnohého kamaráda.

komiksy
Ukázky

Kačka & Mops. Placatý komiks

149 Kč
119 Kč
Říká se mu Banksy - 20%
(1x)
Putování po stopách slavného streetartisty v komiksu Banksy je fenomén posledních desetiletí. Jeho díla překvapují náhodné kolemjdoucí po celém světe, každý z jeho nových počinů plní stránky novin a značně se zasloužil o to, že street art se dostal na výsluní uměleckého světa.
komiksy
Ukázky

Říká se mu Banksy

279 Kč
223 Kč
V kanclu - 20%
(1x)
První tištěné vydání satirického web komiksu, který si utahuje z občas absurdního života v kancelářích a jazyka jejich „obyvatel“. VAROVÁNÍ: Možná se v něm najdete!
komiksy
Ukázky

V kanclu

189 Kč
151 Kč
Vítejte v Říši Konce - 20%

Čtvrté pokračování Minusových dobrodružství v originálním komiksovém příběhu! Bojovník Albéric těžce nese svou proměnu. Jako zombie se ale nakonec připojí k týmu dobrodruhů s jediným cílem: porazit draka z Konce.

komiksy
Ukázky

Vítejte v Říši Konce

149 Kč
119 Kč
Zlatá kniha komiksů Neprakty a Švandrlíka - 20%
Autorská dvojice Neprakta–Švandrlík se víc než třicet let věnovala komiksové tvorbě, která přivedla ke kresleným příběhům celou jednu generaci mladých čtenářů. Komiksy vycházely nejen v dětských časopisech, ale i v novinách – na pokračování vydali téměř dvacítku titulů..
komiksy
Ukázky

Zlatá kniha komiksů Neprakty a Švandrlíka

599 Kč
479 Kč
Černý a bílý - 20%
Komiksové zpracování životní cesty Bobby Fishera – symbolu šachové geniality i epochy studené války.
komiksy
Ukázky

Černý a bílý

254 Kč
203 Kč
Deadpool: Paci, paci, pacičky - 20%
Marvelovský hyperaktivní asasín v prvním vlastním románu se spoustou stránek! Jeho cíl: štěňata, proměňující se v obří monstra. Momentíček. Štěňata? To jako fakt? Smí se to vůbec?
komiksy
Ukázky

Deadpool: Paci, paci, pacičky

249 Kč
199 Kč
Deník malého Minecrafťáka: komiks komplet 1 - 20%

Souborné vydání Minusových dobrodružství v komiksu Minus rozhodně není vesničan jako ostatní, sní o tom stát se bojovníkem a jednoho dne se vydá se vstříc dobrodružství. Zombie Chropt, kterou potká, naopak sní o tom, že se stane člověkem.

komiksy
Ukázky

Deník malého Minecrafťáka: komiks komplet 1

389 Kč
311 Kč
Einstein - Kvantové salto - 20%
Neklidná inteligence Alberta Einsteina ho přivedla k přemýšlení o nejzásadnějších tématech, které vesmír nabízí, jako jsou světlo, čas, hmotnost, energie a další.
komiksy
Ukázky

Einstein - Kvantové salto

212 Kč
170 Kč
Mimoňka - 20%
(1x)

Čtvrtý díl komiksové sbírky Sarah's Scribbles! Další várka populárních internetových stripů tentokrát odhaluje ďábelskou podlost prokrastinace, úskalí kreativního procesu a roztomilost koťátek.

komiksy
Ukázky

Mimoňka

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>