Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
komiksy

Newton - Gravitace v akci - 20%
Komixová biografie vykresluje Isaaca Newtonu od jeho dětství, kdy s touhou pochopit, jak co funguje, provedl mnoho experimentů a objevů, např. sestavil zrcadlový dalekohled. Tuto zvídavost pak rozvíjel na studiích v Cambridgi až k svým průlomovým teoriím v mechanice, optice, matematice i alchymii.
komiksy
Ukázky

Newton - Gravitace v akci

212 Kč
170 Kč
Slavika a kult tříhlavého prasete - 20%
V časech, které dnes známe jako první tisíciletí po Kristu, pokrývaly většinu Evropy neproniknutelné lesy. Lidí bylo poskrovnu a jejich životy byly těsně spjaté s vírou v bohy. Ti byli různí a mezi sebou se přetahovali o smrtelníky, kteří se jim budou klanět.
komiksy
Ukázky

Slavika a kult tříhlavého prasete

209 Kč
167 Kč
Ždibřich - 20%

Komiksové stripy ze života intelektuála Ždibřich – nositel tohoto jména vám zkazí den, unudí vás k smrti, znechutí svojí povýšeností a vytočí sarkastickými poznámkami. Zrodil se, aby kritizoval, glosoval, nenechal na vás jedinou nit suchou.

komiksy
Ukázky

Ždibřich

220 Kč
176 Kč
Jak si užít manželství - 20%
Ať už máte či nemáte s drahou polovičkou nějaké neshody, tato knížka vás přesvědčí, že nejdůležitější pro šťastné a spokojené manželství je brát ho s humorem!
komiksy
Ukázky

Jak si užít manželství

127 Kč
102 Kč
Otazníky detektiva Štiky - 20%
Otazníky detektiva Štiky patří mezi komiksy, které si oblíbilo hned několik generací čtenářů. Komiks o obtloustlém detektivovi, který řeší zapeklité případy, a úlohou čtenářů je odhalit jejich řešení, vycházel více než deset let v časopise Ohníček.
komiksy
Ukázky

Otazníky detektiva Štiky

179 Kč
143 Kč
Srdcerváči 3 - 20%
(1x)
Třetí díl Srdcerváčů, kterým tento příběh ještě zdaleka nekončí... Charlie dřív ani ve snu nenapadlo, že by ho Nick mohl taky mít rád, ale teď spolu oficiálně chodí. Nick se dokonce odhodlal a pověděl o tom svojí mámě.
komiksy
Ukázky

Srdcerváči 3

299 Kč
239 Kč
Vlčí holka - 20%
Komiks s autobiografickými prvky a se silným psychologickým nádechem se odehrává převážně v osmdesátých a devadesátých letech 20. století v Polsku.
komiksy
Ukázky

Vlčí holka

199 Kč
159 Kč
Pečeme s Kafkou - 20%

Komiksové stripy (nejen) pro knihomoly Britský humor, ostré pero a nezaměnitelný vizuální styl jednoho z nejtalentovanějších kreslířů současnosti. Tom Gauld ve svých komiksových stripech vynalézavě mísí literární kritiku s pop-kulturními odkazy a vtipnou zkratkou komentuje literární svět.

komiksy
Ukázky

Pečeme s Kafkou

189 Kč
151 Kč
Vzpoura mozků 3: Odysseus komiks - 20%

Pokračování legendárního komixu Vzpoura mozků. Začátek příběhu Vzpoury mozků spadá do let 1977–1979, kdy komiks postupně vycházel v časopise ABC mladých techniků a přírodovědců.

komiksy
Ukázky

Vzpoura mozků 3: Odysseus komiks

249 Kč
199 Kč
Opráski zhistorje svjeta - 20%
To tu ještě nebylo. Oblíbený kemix Opráski sčeskí historje expanduje do světa! Badatelé z Histrickýho ústafu pro vás pilnou prací a v potu tváře vybádali nové zajímavé události tentokrát světového významu.
komiksy
Ukázky

Opráski zhistorje svjeta

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>