Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
první stupeň

Václav Havel očima puzuka, pižďucha a nakyslíka - 20%
Když Česká televize vyhlásila celonárodní hlasování „Největší Čech“, skončil Václav Havel na třetím místě. Hned za Karlem IV. a Tomášem Garriguem Masarykem.
první stupeň
Ukázky

Václav Havel očima puzuka, pižďucha a nakyslíka

209 Kč
167 Kč
Velký indiánský příběh - 20%
Svět indiánských kmenů, jazyků a kultury je neuvěřitelně pestrý. Věděli jste, že zdaleka ne všichni indiáni nosili péřové čelenky, stavěli tepee nebo jezdili na koních?
první stupeň
Ukázky

Velký indiánský příběh

279 Kč
223 Kč
Život svatých - 20%
Ponořte se do světa Griš s Istoria Sankťja – nádherně ilustrovanou replikou Života svatých. Tento kouzelný suvenýr z Grishaverse obsahuje příběhy postav, které znáte nejen z oblíbených fantasy románů.
první stupeň
Ukázky

Život svatých

319 Kč
255 Kč
Jiří z Poděbrad očima šaška Palečka a Jana Žižky - 20%
Král Jiří z Poděbrad nevládl dlouho, dožil se jen 51 let – a to ještě o první třetině jeho života nevíme skoro nic. Přesto se po něm jmenují školy, ulice a náměstí.
první stupeň
Ukázky

Jiří z Poděbrad očima šaška Palečka a Jana Žižky

169 Kč
135 Kč
Kameny - 20%
Víš, podle čeho se pozná smaragd? Podařilo se ti už někdy najít fosilii? Vítej ve světě milovníků minerálů, drahokamů, hornin a zkamenělin!
první stupeň
Ukázky

Kameny

229 Kč
183 Kč
Proč se říká…? Vzít nohy na ramena – lidské tělo v úslovích - 20%
Možná jste už slyšeli někoho říci: „je zamilovaný až po uši“ nebo „má obě ruce levé“. Lidské tělo a jeho části patří mezi nejpřirozenější nástroje, jak jednoduše popsat či přiblížit určitou situaci.
první stupeň
Ukázky

Proč se říká…? Vzít nohy na ramena – lidské tělo v úslovích

169 Kč
135 Kč
Protřelí predátoři - 20%
26 nejobávanějších predátorů světa! Od nevinně vyhlížejících sasanek, přes zákeřné kudlanky až po vrcholové predátory v podobě žraloků, levhartů nebo vlků! Žijí v džungli, v poušti, v lesích, v horách nebo v mořích.
první stupeň
Ukázky

Protřelí predátoři

209 Kč
167 Kč
Už umím šetřit! - 20%
UŽ UMÍM ŠETŘIT! Na stránkách této knihy si vysvětlíme, ŽE peníze nerostou na stromech, JAK těžce a pomalu se vydělávají, ale zároveň příliš lehce a rychle se utrácejí. Ukážeme si, JAK s penězi rozumně hospodařit, PROČ šetřit a PROČ si raději nepůjčovat.
první stupeň
Ukázky

Už umím šetřit!

169 Kč
135 Kč
S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek - 20%
Cvičebnice češtiny jako gamebook? To tu ještě nebylo! Vydejte se do tajemného zámku a prozkoumejte ho od sklepa až po střechu. Cestu vám budou otevírat správné odpovědi, ale nezoufejte, když se spletete.
první stupeň
Ukázky

S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek

169 Kč
135 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

první stupeň
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 91 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>