Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
první stupeň

Chci to vědět: Jak zachránit Zemi - 20%
O záchraně naší planety tě jistě napadá jedna otázka za druhou. Odpovědi najdeš v této knize, kde tě čekají mraky zajímavostí, legračních ilustrací a dalších otázek na zamyšlení.
první stupeň
Ukázky

Chci to vědět: Jak zachránit Zemi

169 Kč
135 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 20%
(2x)
Po velkém úspěchu Ilustrovaného atlasu neuvěřitelných faktů o zvířatech přichází jeho autorka Maja Säfström s pokračováním - tentokrát zaměřeným na to nejroztomilejší ze zvířecí říše. Na mláďátka!
první stupeň
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

189 Kč
151 Kč
Vybrané slová na prázdninách - 20%
Vybrané slová na prázdninách (vo veršoch aj neveršoch) je veselá ilustrovaná knižka venovaná deťom, ktoré sa učia vybrané slová.
první stupeň

Vybrané slová na prázdninách

25 Kč
20 Kč
Dobrodružství vzduchoplavby - 20%

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

první stupeň
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
167 Kč
S malířem kolem Evropy - 20%

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

první stupeň
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
199 Kč
Senzační výbušné experimenty - 20%

Nebojte se výbuchů! Ty naše jsou efektní a přitom bezpečné!  Knížka s celkem padesáti pokusy, na kterých si můžeš zábavnou formou ověřit fyzikální zákony v praxi. Budeš k tomu potřebovat běžně dostupné pomůcky jako třeba balónky, vodu, ocet či mikrovlnnou troubu.

první stupeň
Ukázky

Senzační výbušné experimenty

149 Kč
119 Kč
Florentýna a kouzelná kniha - 20%
(1x)
Představte si, že vstoupíte do příběhu své oblíbené knížky a fantazie a realita splynou. Florentýně se něco podobného přihodí. Ve starobylém knihkupectví se začte do knihy, která jí vrátí štěstí. Však bylo načase!
první stupeň
Ukázky

Florentýna a kouzelná kniha

161 Kč
129 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

první stupeň
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
první stupeň
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Čeští panovníci byli taky jenom lidi - 20%
Vládli v naší zemi. Někteří lépe, jiní hůř. Králové a císaři. Vedli války, jezdili do bitev, řešili spory… Drželi se pevně svých názorů – nebo je taky den ze dne měnili.
první stupeň
Ukázky

Čeští panovníci byli taky jenom lidi

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 91 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>