Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
první stupeň

Jak kreslit domácí mazlíčky - 20%
Díky jednoduchým návodům se nejrůznější domácí mazlíčky naučí kreslit i docela malí umělci. Dozví se o nich základní fakta i překvapivé zajímavosti a také si užijí pěkné barevné fotografie.
první stupeň
Ukázky

Jak kreslit domácí mazlíčky

159 Kč
127 Kč
Krátké pohádky pro unavené rodiče - 20%
(2x)
První pohádková knížka pro děti i rodiče od populárního českého spisovatele Michala Viewegha. Hlavními hrdiny jsou čtyřletá Sára, její dvouletá sestřička Bára, ale také maminka s tatínkem.
první stupeň
Ukázky

Krátké pohádky pro unavené rodiče

289 Kč
231 Kč
Zahrada dětem - 20%
Kniha plná nápadů na zábavné aktivity, které inspirují k pobytu na čerstvém vzduchu. Díky jednoduchým a efektivním tipům vytvoříte ve svém okolí místo, kde se děti samostatně zabaví, užijí si bezpečného pohybu, získají nové dovednosti, objeví kouzla a taje přírody.
první stupeň
Ukázky

Zahrada dětem

229 Kč
183 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

první stupeň
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
Lexikon kouzel pro děti i dospělé - 20%
(4x)
Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel.
první stupeň
Ukázky

Lexikon kouzel pro děti i dospělé

189 Kč
151 Kč
Medvědí kuchařka - 20%

Umí medvědi opravdu vařit? A dávají do všech receptů med? Odpověď najdeš v této roztomilé kuchařce! Jsme medvědí rodinka, která ráda vaří a peče. Rozhodli jsme se ti prozradit naše tajné rodinné recepty.

první stupeň
Ukázky

Medvědí kuchařka

199 Kč
159 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

první stupeň
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
první stupeň
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Chci to vědět: Co dokáže moje tělo - 20%
Se svým tělem si v pohodě žiješ několik let, ale možná o něm leccos nevíš. Například to, z čeho se skládá kostra, jak to, že se můžeš hýbat a ohýbat, na co máš zuby, co se děje, když jíš, a co pak tělo provádí...
první stupeň
Ukázky

Chci to vědět: Co dokáže moje tělo

149 Kč
119 Kč
Chci to vědět: Co umí zvířata - 20%
Spousta zajímavostí i legrační ilustrace ti otevřou oči: zvířata jsou tak zvláštní,divoká, krásná a neuvěřitelná stvoření! A jistě se zase budeš ptát.
první stupeň
Ukázky

Chci to vědět: Co umí zvířata

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 91 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>