Nejprodávanější knihy v roce 2023
první stupeň

Pokrok nezastavíš, čéče! - 11%
Děda Kroupa, zvaný Krtek, je nejbožejší děda ve vesmíru a taky na světě. Zeptejte se malého Káji, který s ním zažil spoustu dobrodružství v pražském metru. Když o Vánocích najdou oba pod stromečkem mobil, otevřou se jim docela nové příležitosti.
první stupeň

Pokrok nezastavíš, čéče!

349 Kč
310 Kč
V naší škole je had - 22%
Mirandě se líbí být jiná než ostatní, a tak když si mají děti vzít do školy domácí zvířátko, předvede všem svého JEDINEČNÉHO mazlíčka… krajtu Penelopu! Paní ředitelka školy Nafučená je ale přesvědčená, že hadi nemají ve škole co dělat.
první stupeň

V naší škole je had

190 Kč
148 Kč
Počítání na planetě Zot - 11%
Zábavné počítání s příšerkami všech tvarů, barev i různého počtu očí.
první stupeň

Počítání na planetě Zot

179 Kč
159 Kč
Hurá, chyba! - 11%
Ilustrovaný přehled objevů, které spatřily světlo světa díky chybě.
první stupeň
Ukázky

Hurá, chyba!

314 Kč
279 Kč
Pythagoras a velký útěk čísel - 11%

Jednička, dvojka, trojka a čtyřka utekly a vesmír se ocitl na pokraji chaosu. Pouze Pythagoras může obnovit harmonii světa tím, že číslům odhalí prastaré tajemství...!

první stupeň
Ukázky

Pythagoras a velký útěk čísel

233 Kč
207 Kč
Alma. Vítr se zvedá - 11%
(1x)
V ukrytém údolí Isája, kde žije jen jediná rodina, se znenadání objeví bílý kůň. Malý Lan se nechá odnést na jeho hřbetě — a třináctiletá Alma se vzápětí vydá po bratrových stopách. Svět tam venku je ale úplně jiný než ten, v němž dosud byli doma.
první stupeň
Ukázky

Alma. Vítr se zvedá

324 Kč
288 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
první stupeň
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Pan Nikdo a bílá tma - 11%
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
první stupeň
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
239 Kč
Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století - 11%
(2x)
Tento životopis nevypovídá jen o životě Václava Havla a jeho myšlenkovém odkazu, ale také o dějinách střední Evropy ve dvacátém století. Tvoří dokonce jakýsi základ, který by každý žák, student i dospělý mohl a měl znát.
první stupeň

Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století

359 Kč
319 Kč
Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
první stupeň

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>