Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
psychologie

Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
psychologie
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Klinická hypnóza - 20%
Příručka zabývající se využitím hypnózy v lékařství je určena psychoterapeutům, psychologům, psychiatrům a lékařům všech klinických oborů.
psychologie
Ukázky

Klinická hypnóza

458 Kč
366 Kč
Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
psychologie
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
psychologie
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
psychologie
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
psychologie
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
psychologie
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
psychologie
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
psychologie
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Moderní psychologie pro právníky - 20%
Pro současnou forenzní psychologii je charakteristický deliktově specifický přístup. Místo obecných, univerzálních výpovědí o pachatelích, zločinech a jejich obětech se již několik let prosazuje studium a výzkum konkrétních okruhů kriminality.
psychologie
Ukázky

Moderní psychologie pro právníky

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 561 - 570 z 588 položek
<< < 1 .. 55 56 57 58 59 > >>