Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
psychologie

Průvodce úspěšnou komunikací - 20%
V komplexní a čtivé knížce se dozvíte vše důležité pro vaši úspěšnou komunikaci v praxi. Nestačí být jen dobrý odborník či mít skvělé nápady - stejně důležitá je pro váš úspěch a úspěch organizace, ve které pracujete, vynikající komunikace.
psychologie
Ukázky

Průvodce úspěšnou komunikací

356 Kč
285 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
psychologie
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
psychologie
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
psychologie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Ekonomická psychologie - 20%
Ojedinělá publikace na našem trhu je pokusem o přemostění ekonomie a psychologie, disciplín, které se dlouho vyvíjely odděleně. Obzvláště v českém kontextu může být zahájením nové etapy. Autor se v průsečíku těchto vědních oborů pohybuje dlouhodobě.
psychologie
Ukázky

Ekonomická psychologie

254 Kč
203 Kč
Hádky v manželství - 20%
Hádky ke vztahu nerozlučně patří. Kdy jde ale ještě o nezbytné "koření lásky" a kdy už jsou spory signálem hrozící krize? To nemusí být na první pohled zřejmé ani pro jednoho z účastníků.
psychologie
Ukázky

Hádky v manželství

111 Kč
89 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
psychologie
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Life management - 20%
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl.
psychologie
Ukázky

Life management

161 Kč
129 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
psychologie
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
psychologie
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 588 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 > >>