Nejprodávanější tituly v roce 2023
sci-fi

Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Konec civilizace
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi

Konec civilizace

323 Kč
Mycelium - Povídky
Myceliální sága Vilmy Kadlečkové obsahuje kromě osmi knih také tři povídky, které rozvíjejí děj celého příběhu a dodají čtenářům další rozměr mnohovrstevnatého autorčina vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Mycelium - Povídky

198 Kč
Fulgrim
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi

Fulgrim

350 Kč
Kov
(2x)
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi

Kov

296 Kč
Obrněni pohrdáním
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
Smrtka
(5x)
První část strhující nové knižní série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance.
sci-fi

Smrtka

359 Kč
Jedině smrtí
(3x)
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
sci-fi
Ukázky

Jedině smrtí

149 Kč
Toulavá Země
(1x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi

Toulavá Země

269 Kč
Poslední rozkaz
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
sci-fi
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>