Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
umění

Mých tisíc životů - 20%
(1x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
umění
Ukázky

Mých tisíc životů

259 Kč
207 Kč
Teorie obrazu - 20%
Publikace je souborem esejí, které se postupně věnují jednotlivým aspektům vztahu textu a obrazu. Mitchell rozebírá reprezentace obrazové i verbální, souvislosti obrazu a jazyka, a to vše dokládá na velmi široké škále praktických ukázek.
umění
Ukázky

Teorie obrazu

320 Kč
256 Kč
Vztek je energie - 20%

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

umění
Ukázky

Vztek je energie

349 Kč
279 Kč
Apokalypsa - 20%
(2x)
Soubor grafických cyklů vynikajícího německého malíře a grafika z přelomu patnáctého a šestnáctého století.
umění
Ukázky

Apokalypsa

179 Kč
143 Kč
Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
umění
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Rudý kohout Picasso - 20%
Čtivá a intelektuálně provokativní práce zkoumající nepříliš vábné kořeny malířské moderny, o nichž se většinou cudně mlčí.
umění
Ukázky

Rudý kohout Picasso

245 Kč
196 Kč
Sametová kocovina - 20%
Elektronická verze knihy je ojedinělým souborem rozhovorů s filmaři české Nové vlny jako jsou A. Máša, J. Němec, J. Menzel, V. Chytilová, J. Svěrák, O. Vávra, J. Brabec a další.
umění
Ukázky

Sametová kocovina

159 Kč
127 Kč
Sulek maluje - 20%
Známý autor životopisů P. Kosatík si za objekt své knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Jeho biografie však není jen běžnou knihou „o malíři a jeho obrazech“. Směřuje k širšímu zamyšlení nad životem, proměněným beze zbytku v tvorbu.
umění
Ukázky

Sulek maluje

279 Kč
223 Kč
Literatura k dějinám umění - 20%
Základní příručka pro studenty dějin umění a cenný zdroj informací pro všechny zájemce o problematiku.
umění
Ukázky

Literatura k dějinám umění

110 Kč
88 Kč
Islámský design - 20%
Odborník v oboru geometrie Daud Sutton nabízí ve své knize výjimečný vhled do islámské kultury, odhaluje tajemství islámských geometrických vzorů, vysvětluje, odkud pocházejí, jak vznikají, a přibližuje duchovní vzkazy, jež jsou v nich zakódované.
umění
Ukázky

Islámský design

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 110 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>