Nejprodávanější tituly v roce 2023
dům a zahrada

Domácí soběstačnost - 11%
(1x)
Kniha je určena lidem, kteří vlastní menší zahrádky, anebo jen okno v paneláku, a snaží se přitom žít zdravě, ekologicky a co nejvíce soběstačně.
dům a zahrada

Domácí soběstačnost

314 Kč
279 Kč
Skleník a pařeniště měsíc po měsíci - 11%
Ať už jste hrdí majitelé skleníku, fóliovníku, nebo pařeniště, s touto knihou si vždy budete vědět rady. Kdy je potřeba vysít papriky? Je ještě čas zasadit zelí? A co rajčata?
dům a zahrada

Skleník a pařeniště měsíc po měsíci

296 Kč
263 Kč
Včelařit jako včela - 11%
Po mimořádně úspěšném prvním dílu Myslet jako včela přichází autor s další přelomovou knihou, v níž se zabývá včelstvy jako biologickými celky.
dům a zahrada

Včelařit jako včela

359 Kč
319 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
dům a zahrada
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
dům a zahrada
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
dům a zahrada
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 11%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci?
dům a zahrada

Stavba pece na pizzu a chleba

251 Kč
223 Kč
Po čem psi touží - 11%
(2x)
Přemýšlíte, proč váš pes žere trávu nebo jak to, že nedokáže najít červený míček na louce? Na výchovu a trénování psa má každý nějaký názor.
dům a zahrada

Po čem psi touží

314 Kč
279 Kč
Užitkové rostliny - 11%
Kniha je rozdělena podle ročních období. U každé rostliny jsou vyjmenovány její obsahové látky a možnosti jejího využití. Celkem je v ní přes 150 rostlin a jak již z názvu knihy vyplývá, jsou zde zahrnuty nejen pěstované, ale též plané druhy.
dům a zahrada

Užitkové rostliny

449 Kč
399 Kč
Dějiny českého holubářství
Společnou cestou životem jde holub a člověk již minimálně 6 000 let. Tato dlouhá pouť vroubená mnoha poutavými příběhy se souhrnně nazývá dějiny holubářství, v našem případě „Dějiny českého holubářství“.
dům a zahrada
Ukázky

Dějiny českého holubářství

441 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 560 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 56 > >>