Nejprodávanější tituly v roce 2023
hudba

Katherine - 11%

Slavný hudebník ve vzpomínkách své životní lásky. Katherine, tohle smůla není. Taky nemyslím, že se to někdy změní. A tak povídej, já tě poslouchám rád…“ To napsal Miro Žbirka své lásce v písni Katka. Jaký byl život se slavným muzikantem?

hudba
Ukázky

Katherine

422 Kč
375 Kč
Josef Mysliveček - 11%
(1x)
Kniha amerického muzikologa Daniela E. Freemana je první moderní vědeckou monografií o Myslivečkovi.
hudba
Ukázky

Josef Mysliveček

629 Kč
559 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin - 78%
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

359 Kč
80 Kč
Karel - Příběhy z trezoru - 11%
Karel Gott byl neskutečně výjimečnou osobností, která zde po sobě zanechala nesmazatelnou stopu. Úcta, pokora, slušnost, znalost světových jazyků, společenského vystupování, ale i obdiv.
hudba

Karel - Příběhy z trezoru

314 Kč
279 Kč
Rodinné anabáze a Šafrán - 11%
(1x)
Jiří Pallas je spojován především se vznikem a úspěšným organizačním a manažerským vedením hudebního sdružení písničkářů Šafrán – ale to je jen jedna kapitola této knihy i jeho života.
hudba

Rodinné anabáze a Šafrán

315 Kč
280 Kč
V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů - 11%
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
hudba

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
262 Kč
Dávno Plus - 11%
Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic. Kniha hudebníkových osobních vzpomínek.
hudba

Dávno Plus

404 Kč
359 Kč
Osudná hra Bedřicha Smetany - 11%
Po léta existující dohady o nemoci Bedřicha Smetany, jež ke konci jeho života vyústily do dramatického závěru, osvětluje kniha specialisty v čelistní a obličejové chirurgii se zaměřením na dětský věk.
hudba

Osudná hra Bedřicha Smetany

387 Kč
344 Kč
Iron Man - 11%
(1x)
Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost.
hudba

Iron Man

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 332 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 34 > >>