Nejprodávanější tituly v roce 2023
hudba

Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

313 Kč
Lou Reed
(1x)
Reedův životopis od Anthonyho DeCurtise vznikal až po Reedově smrti v roce 2013, má tedy oproti starším biografiím jednu velkou výhodu: možnost zachytit celý umělcův život až do smrti.
hudba

Lou Reed

539 Kč
Waldemar Matuška: Snům ostruhy dát
Publikace věnovaná životu a písním Waldemara Matušky vychází v roce nedožitých devadesátin jednoho z nejlepších českých zpěváků. Zasvěcená a objevná kniha mapuje Matuškovy osudy od útlého dětství a přináší nový pohled na jeho poněkud tajemné začátky.
hudba

Waldemar Matuška: Snům ostruhy dát

629 Kč
Lucie - Fotografity
Tato unikátní fotokniha Lucie přináší čtenářům řadu jedinečných snímků kapely, z nichž mnohé z nich se nikdy nedostaly na veřejnost – na internetu je zaručeně nenaleznete.
hudba

Lucie - Fotografity

1 259 Kč
Punk & hardcore
Od vzniku punku uplynulo čtyřicet let. Mnozí jeho protagonisté jsou po smrti, mrtvý ale pořád není. Jaký byl a jaký je?
hudba

Punk & hardcore

223 Kč
25 na pamětnou
Mnozí z nich jsou vlastně průkopníci, zakladatelé žánru. Právě oni tvoří první českou (československou) folkovou generaci. Vystupovat začali ještě před normalizací, proti které se pak jako jeden muž – či žena – vymezovali.
hudba

25 na pamětnou

351 Kč
BLACKPINK – královny k-popu
Připomeň si neuvěřitelné zážitky Jisoo, Jennie, Rosé a Lisy z dob, kdy se učily pohybovat na jevišti, až do okamžiku, kdy začaly vystupovat, což bylo korunováno celosvětovým úspěchem.
hudba
Ukázky

BLACKPINK – královny k-popu

224 Kč
Madame Piaf a píseň lásky
Paříž, rok 1944: Po skončení německé okupace je zpěvačka Édith Piaf obviněna z kolaborace.
hudba

Madame Piaf a píseň lásky

341 Kč
Rammstein
Rammstein je nepochybně jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších německých hudebních kapel všech dob. Vznikla v roce 1994 a všichni členové pocházejí z bývalé NDR.
hudba

Rammstein

224 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 334 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 34 > >>