Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
hudba

Hudba, smysl a nesmysl - 20%

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

hudba
Ukázky

Hudba, smysl a nesmysl

329 Kč
263 Kč
Píseň z pytlíku na zvratky - 20%
(3x)
Umělecká kronika Nickova turné s kapelou Bad Seeds po dvaadvaceti severoamerických městech během léta 2014. Sestává z deníkových záznamů, dávných vzpomínek, intimních úvah, fantaskních představ, písňových textů a básní.
hudba
Ukázky

Píseň z pytlíku na zvratky

159 Kč
127 Kč
Pražské hudební světy - 20%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba
Ukázky

Pražské hudební světy

240 Kč
192 Kč
Vztek je energie - 20%

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

hudba
Ukázky

Vztek je energie

349 Kč
279 Kč
Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
hudba
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Keltská hudba - 20%
Druhý svazek edice Světem lidové hudby a world music. Keltská hudba přečkala většinu dějinných zvratů v mnoha zemích Evropy - v Irsku, Skotsku, Walesu, Bretani, Galicii, Asturii a na ostrově Man.
hudba
Ukázky

Keltská hudba

133 Kč
106 Kč
Těžší než nebe - 20%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba
Ukázky

Těžší než nebe

199 Kč
159 Kč
Takový Žalman - 20%
Dosud stále jediná česká folková monografie se zaobírá osobností Pavla Žalmana Lohonky.
hudba
Ukázky

Takový Žalman

100 Kč
80 Kč
Co jsem nezapomněl aneb Z deníku potulného písničkáře - 20%
(1x)
V letech 1982 až 1985 si Jan Burian psal soukromé zápisky, které vydal v samizdatu. S ohledem na skutečnost, že se text mohl dostat do ruky komukoliv, musel autor leccos vynechat, aby nezpůsobil řadě lidí problémy s tehdejší státní mocí.
hudba
Ukázky

Co jsem nezapomněl aneb Z deníku potulného písničkáře

280 Kč
224 Kč
Co jsem nezapomněl aneb Z deníku potulného písničkáře II. - 20%
Koláž Burianova vyprávění, dobových zápisků a citací nejrůznějších dokumentů opisuje i tentokrát velký oblouk od televizních pořadů, dokumentárních filmů a cestování přes hudební alba až k psaní fejetonů, cestopisů a knih o vlastních rodičích.
hudba
Ukázky

Co jsem nezapomněl aneb Z deníku potulného písničkáře II.

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 72 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>