Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
psi

Výchova a výcvik psa - 11%
Kniha předkládá zájemcům o kynologii teoretické poznatky a praktické zkušenosti s chovem, výcvikem a využitím psů – je vodítkem pro úspěšný chov, výcvik i využití psů služebních a pracov¬ních plemen.
psi

Výchova a výcvik psa

305 Kč
271 Kč
Ten nej život pro vašeho psa - 11%
Svědomití majitelé psů usilují o to, aby život jejich chlupatých miláčků byl co nejbohatší (tzv. enrichment), a proto jim dopřávají dostatek procházek, kvalitní stravy a zábavy.
psi

Ten nej život pro vašeho psa

359 Kč
319 Kč
Trénink pro úpravu chování - 11%
Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit, a to účinnými...
psi

Trénink pro úpravu chování

449 Kč
399 Kč
Výcvik psa bez pamlsků - 11%
Nebuďte v očích vašeho psa pouze automat na pamlsky!
psi

Výcvik psa bez pamlsků

269 Kč
239 Kč
Na procházce se psem - 11%
Ani sebevětší zahrada nenahradí psovi procházku.
psi

Na procházce se psem

269 Kč
239 Kč
Základní výchova štěňat - 11%
Uznávaný kynolog, který je autorem této knihy, se výchově psů věnuje desítky let. „Fichtlmeierovou psí školou“ již prošlo a prochází mnoho majitelů čtyřnohých přátel. Ve skvělé knize shrnuje své cenné dlouholeté poznatky a zkušenosti.
psi

Základní výchova štěňat

494 Kč
439 Kč
Border kolie pod lupou: - 11%
Po první knize uznávané trilogie Carol Priceové Border kolie pod lupou: Povaha, která přinesla neotřelé poznatky o tom, jak funguje mozek border kolií, se autorka nyní zaměřila na to, jak se border kolie učí. Co by měla obsahovat výchova vašeho psa?
psi

Border kolie pod lupou:

449 Kč
399 Kč
Kynologická příručka - 11%
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
279 Kč
Od strachu k pohodě - 11%

Zbavte svého psa obav z veterináře, návštěv, ohňostrojů… Asi málokdo toho udělal pro citlivý přístup ke psům tolik jako veterinář Marty Becker.

psi

Od strachu k pohodě

359 Kč
319 Kč
Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět
V této skvělé knize o štěňátkách a psech najdeš vše od péče o malé štěňátko až po správné krmení, koupání a zastřihávání drápků u většího pejska.
psi

Štěňata a psi - Vše, co o nich potřebuješ vědět

116 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 90 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>