Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
psi

Výchova a výcvik loveckého psa

Cesta ke spolehlivému pomocníkovi na lovu. „Myslivec bez psa, poloviční myslivec,“ říká se.

psi

Výchova a výcvik loveckého psa

530 Kč
Co nám říká pes?
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
psi

Co nám říká pes?

143 Kč
Cvičení a hry se psem
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
Čivava
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
Border kolie
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
Stafordšírský bulteriér
Kniha vás podrobně seznámí s plemenem Stafordšírského bulteriéra.
psi

Stafordšírský bulteriér

233 Kč
Klikrtrénink pro psy
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
Lidé a psi: Střet kultur
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
psi

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 89 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>