Nejprodávanější tituly v roce 2023
Afrika

Bílý afričan - 11%
(1x)
Život obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku.
Afrika

Bílý afričan

269 Kč
239 Kč
Dopisy z Asie - 11%
(1x)
Sbírka cestopisných dopisů z let koně, kozy, opice, kohouta a psa. Autobiografická kniha nastiňuje politické, sociální i environmentální změny během pěti let strávených v jihovýchodní a jižní Asii.
Afrika

Dopisy z Asie

251 Kč
223 Kč
Coffee to go v Togu - 11%
Jednoho dne hodí špičkový poradce v podnikání Markus Maria Weber svou zajištěnou existenci přes palubu a vrhne se po hlavě do dobrodružství. Nasedne na kolo a vyrazí na cestu – přes 26 zemí, až do afrického Toga.
Afrika

Coffee to go v Togu

332 Kč
295 Kč
Art Africa - 11%
Společným jmenovatelem působivých artefaktů shromážděných v této publikaci je jejich africký původ. O umělcích, kteří je vytvořili, však nevíme takřka nic.
Afrika

Art Africa

539 Kč
479 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
Afrika

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
223 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar - 20%
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
Afrika

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
720 Kč
Maroko - Velký průvodce - 11%
Podrobný průvodce představuje tuto tajuplnou zemi v celé kráse. Nechte se inspirovat a objevte ta nejzajímavější místa. O Maroku se často říká, že je zemí kontrastů.
Afrika

Maroko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Tanzanie - stručná historie států - 11%
Kniha o tanzanské historii, nenahrazuje podrobnou akademickou syntézu. Snaží se nicméně českému čtenáři prezentovat alespoň základní sumu historických faktů.
Afrika

Tanzanie - stručná historie států

171 Kč
152 Kč
Kambodža - Lonely Planet
Návštěvníci tohoto podmanivého království budou okouzleni a ohromeni. V Kambodži se setkává starobylý a moderní svět a společně vytvářejí autentické dobrodružství.
Afrika

Kambodža - Lonely Planet

269 Kč
Ve službě Bohu a za čest krále - 11%
(1x)
Podobně jak předchozí kniha K. Staňka o kolonizaci Šrí Lanky se i tato práce zabývá jednou kapitolou v budování portugalské zámořské říše - a to kapitolou první, totiž bojem o ovládnutí Maroka.
Afrika

Ve službě Bohu a za čest krále

416 Kč
370 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>