Nejprodávanější tituly v roce 2023
povídky

Na víkend do Afriky - 11%
(2x)
Kniha povídek sedmi různých anglických autorů (Irvine Welsh, Andrew O´Hagan, Tony Hawks, Victoria Glendinningová, Alex Garland, Giles Foden, William F. Deedes).
povídky

Na víkend do Afriky

134 Kč
119 Kč
Studio zločinu - 11%
(1x)
Krátké povídky mladého londýnského autora, jehož hvězda teprve vychází. Ve městě Beerlight žijí podivné postavičky, které se scházejí v non-stop butiku se zbraněmi a v baru U Zpožděný reakce.
povídky

Studio zločinu

115 Kč
102 Kč
Někdy prostě prší - 11%
(3x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
povídky
Ukázky

Někdy prostě prší

313 Kč
278 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy - 11%
(1x)
Čapkovy povídky, které jsou někdy označovány za nejzdařilejší část jeho rozsáhlého a žánrově pestrého díla. Autor na každé stránce dokazuje, že je výborným vypravěčem, který umí mistrně smíchat detektivní zápletku, humor a jistou dávku mystiky.
povídky

Povídky z jedné a druhé kapsy

224 Kč
199 Kč
Vánoční koleda - 11%
(6x)
Vánoční koleda je osobním dramatem člověka, které oslovuje další a další generace čtenářů již přes 170 let. Rozsahem nedlouhá „moralita“ o pěti kapitolách se dočkala mnoha dramatizací, operního i filmového zpracování.
povídky

Vánoční koleda

342 Kč
304 Kč
Jablko - 46%
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

158 Kč
86 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(1x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist.
povídky
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

359 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 519 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 52 > >>