Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
světová

Smlouva s ďáblem - 20%
(1x)
Možná není ďábel, ale pracovat pod ním je pro mě peklo. I když je to jen na šest týdnů. Hayes Flynn je arogantní blbec známý především svou zálibou ve skotské a ženách, přičemž si s žádnou neužije víc než jednou.
světová
Ukázky

Smlouva s ďáblem

319 Kč
255 Kč
Jako v nebi, tak i na zemi - 20%
(1x)

Vícegenerační sága Davida Enii mapuje příběh jedné palermské rodiny, zejména pak jejích mužských členů, v průběhu padesáti let. Na pozadí vyprávění o talentovaném chlapci Dadu, který stejně jako jeho předkové touží stát se šampionem v boxu.

světová
Ukázky

Jako v nebi, tak i na zemi

348 Kč
278 Kč
Vývrat - 20%
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

světová
Ukázky

Vývrat

298 Kč
238 Kč
Ostrov - 20%
(2x)
Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda.
světová
Ukázky

Ostrov

329 Kč
263 Kč
Vražedná temnota - 20%
(3x)
Sedmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Vražedná temnota přináší Josii Quinnové další zapeklitý případ.
světová
Ukázky

Vražedná temnota

382 Kč
306 Kč
Silo - 20%
(5x)
V silu pod zemí, zamořenou jedy, se ukrývají lidé: naučili se tu žít, milovat se i umírat. Jednou za čas je někdo z nich vyslán na povrch čistit senzory. Ví, že se nikdy nevrátí. Ví, že jde na smrt… Po letech udržování křehké rovnováhy se však systém octne před zhroucením.
světová
Ukázky

Silo

279 Kč
223 Kč
Ušlechtilá stezka - 20%
(1x)
Otec a dospívající dcera bojují o přežití ve válkou zmítané Kambodži. Podaří se jim k sobě najít cestu? 
světová
Ukázky

Ušlechtilá stezka

379 Kč
303 Kč
Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou - 20%

Terry Pratchett byl nesmírně plodným autorem. Jen ze Zeměplochy vzniklo jedenačtyřicet příběhů, běžně napsal dvě, někdy i tři knihy ročně. Jednu však nikdy nedokončil – vlastní biografii...

světová
Ukázky

Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou

398 Kč
318 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
světová
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Vánoce v knihkupectví - 20%
(3x)
Carmen táhne na třicet a už od školy pracuje v oddělení galanterie omšelého obchodního domu v malém skotském městečku na pobřeží, kde od narození žije...
světová
Ukázky

Vánoce v knihkupectví

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>