Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
světová

Bouře - 20%
(5x)
Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví.
světová
Ukázky

Bouře

389 Kč
311 Kč
Dosah spásy - 20%
(2x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
světová
Ukázky

Dosah spásy

149 Kč
119 Kč
Kdepak jsi, krásný světe - 20%
(3x)

V románu se setkáváme se čtyřlístkem hrdinů, kteří jsou sice ještě pořád mladí, ale už je dohání realita života.

světová
Ukázky

Kdepak jsi, krásný světe

278 Kč
222 Kč
Zničit - 20%
(6x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.
světová
Ukázky

Zničit

399 Kč
319 Kč
Smrt číhá na jarmarku - 20%
(3x)
Na prosluněném, idylickém švédském venkově dojde k dalšímu zločinu: smrt v Österlenu tentokrát udeří na jarmarku starožitných a sběratelských věcí, který se každoročně koná v malém místním městečku.
světová
Ukázky

Smrt číhá na jarmarku

369 Kč
295 Kč
Ledoborec - 20%
(4x)
Do ospalé přímořské vesničky Hovenäset přišla bílá zima. August Strindberg je šťastnější než kdy dřív: jeho vetešnictví si vede skvěle, a navíc je čerstvě zamilovaný.
světová
Ukázky

Ledoborec

349 Kč
279 Kč
Pouštní hvězda - 20%
Renée Ballardová dostala životní šanci: obnovit oddělení nevyřešených případů LAPD a nalézt spravedlnost pro rodiny těch, na které se zapomnělo. Jediný háček spočívá v tom, že musí nejprve objasnit nevyřešenou vraždu sestry ...
světová
Ukázky

Pouštní hvězda

269 Kč
215 Kč
Hluboké soutěsky
Ve svém bytě v Reykjavíku je nalezena zavražděná žena. Na stole leží papírek s telefonním číslem komisaře Konráda. Žena mu prý krátce před smrtí volala a prosila ho, aby se podíval po jejím dítěti, které dala před desítkami let k adopci.
světová
Ukázky

Hluboké soutěsky

239 Kč
Noční návštěvník - 20%
(2x)
Geniální zločinec, který je posedlý zámky a umí překonat jakýkoli bezpečnostní systém, terorizuje New York. Po nocích vniká do cizích bytů a své oběti okrádá o pocit bezpečí. Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová vědí, že ho musí zastavit dřív, než se jeho útoky vystupňují.
světová
Ukázky

Noční návštěvník

319 Kč
255 Kč
Normální lidi - 20%
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
světová
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>