Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
druhý stupeň

Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Rufus rybaří - 11%
Rufus bydlí ve městě a jeho kostkovaná košile nevoní jen jehličím, kouřem táboráků a ostružinovým čajem, ale také řekou. Jako správný zálesák vyslyšel volání nových dobrodružství, tentokrát spojených s životem u vody a s rybařením.
druhý stupeň
Ukázky

Rufus rybaří

242 Kč
215 Kč
Alma. Čarozpěv - 11%
(1x)
Druhé dějství napínavé trilogie o otroctví a boji za jeho zrušení v 18. století. Píše se rok 1787. Josef a Alma doputovali po stopách korábu Sladká Amélie a jeho nedostižného pokladu do Saint-Domingue.
druhý stupeň
Ukázky

Alma. Čarozpěv

351 Kč
312 Kč
Kierkegaard a mořská panna - 11%
(1x)
Hluboko v moři, v korálovém paláci skrytém před lidskými zraky, žila princezna. Rodiče si jí vážili, zasnoubili s nejkrásnějším a nejsladším z mloků a byla prý nejšťastnější ze všech mořských panen. A přesto byla mladá princezna zoufalá...
druhý stupeň
Ukázky

Kierkegaard a mořská panna

233 Kč
207 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
druhý stupeň

Jaro

239 Kč
224 Kč
Transport za věčnost - 11%
(1x)
Kniha Františka Tichého je inspirovaná skutečnými událostmi a příběhy chlapců, kteří žili v Praze i v Terezíně, nezříká se dobrodružství a fantazie, ale zároveň je tak pravdivá, až z ní mrazí...
druhý stupeň
Ukázky

Transport za věčnost

297 Kč
264 Kč
Keltové - 11%
(1x)
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
druhý stupeň

Keltové

224 Kč
199 Kč
Na co nemůžeš sáhnout - 11%
Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie!
druhý stupeň

Na co nemůžeš sáhnout

449 Kč
399 Kč
Umění vnímat design pro děti a rodiče - 11%
Stejně jako v knihách o umění a architektuře Michal Třeštík ani v případě designu nechrlí fakta, jména a letopočty, ale dětem i rodičům zprostředkovává nevšední pohled na věci, které nás denně obklopují, aniž bychom si uvědomovali jejich krásu a tvarovou dokonalost.
druhý stupeň
Ukázky

Umění vnímat design pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 777 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 78 > >>