Nejprodávanější knihy v roce 2023
naučné, obrazové

Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
naučné, obrazové

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
naučné, obrazové

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Šaty pro Moheu - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro Moheu

224 Kč
199 Kč
Co jíme? - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš. Zjisti něco nového!
naučné, obrazové

Co jíme? - Podívej se pod okénko

161 Kč
Sbírka pohádek pro 4leté děti - 11%
Přitulte se k sobě a podělte se se svým batoletem o veselé pohádky a říkanky z této knížky. Byly pečlivě vybrány speciálně pro čtyřleté děti.
naučné, obrazové

Sbírka pohádek pro 4leté děti

233 Kč
207 Kč
Vlaky světa - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými typy vlaku. Prozkoumej je a zjisti něco nového!
naučné, obrazové

Vlaky světa - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Ateliér výtvarných nápadů
Zásobník námětů pro jednoduché a vkusné tvoření je inspirován přirozeným během kalendářního roku a lidovými tradicemi, najdete v něm tipy pro všechna roční období. Náměty jsou nenáročné na materiál – tvoříme z odpadových materiálů a z přírodnin.
naučné, obrazové

Ateliér výtvarných nápadů

134 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
naučné, obrazové

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Papoušek Pepper zasahuje - 11%
40 vzrušujících dětských detektivek k řešení pomocí obrázků a základních znalostí angličtiny.
Detektivové Dita Moudrá a Filip Šikula se tentokrát vydají do New Yorku navštívit Filipovu tetu Betty a jejího papouška Peppera.
naučné, obrazové

Papoušek Pepper zasahuje

124 Kč
110 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 608 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 > >>