Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
partnerství

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
partnerství
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Klíč ke vztahu - 20%
Kniha o vztazích i pro muže!
Kniha jde na vztahy úplně jinak, než jakákoliv předchozí. Je totiž psaná dvojjazyčně: nalevo pro ženy (barvitě a s ohledem na emoce); napravo pro muže (stručně, jasně, s velkým množstvím vtipů o vztazích).
partnerství
Ukázky

Klíč ke vztahu

113 Kč
90 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 20%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera...
partnerství
Ukázky

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

209 Kč
167 Kč
Spolu: partnerský manuál - 20%
Velké umění, které stojí za to Pojďte načerpat energii zvládnout všechny překážky, které před nás partnerský život klade, pojďte se naučit, jak si partnerský život užívat a jak zůstat SPOLU.
partnerství
Ukázky

Spolu: partnerský manuál

249 Kč
199 Kč
Touhy, vášně a spiritualita - 20%
Kniha Touhy, vášně a spiritualita se zabývá propracovanými technikami tantry, jež umožňují adeptovi dosáhnout trojího mistrovského zvládnutí dechu, myšlení a přirozených tělesných procesů.
partnerství
Ukázky

Touhy, vášně a spiritualita

155 Kč
124 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerství
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 20%
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství
Ukázky

Láska, vztahy, konstelace

165 Kč
132 Kč
Žena 30+ - 20%
Slaví vaše kamarádka, kolegyně, sestra či dcera třicátiny? Tato knížka je tím nejlepším dárkem, který ji určitě potěší. Konečně se dozví, že už nemusí chodit do solárka, běhat maraton, učit se vařit nebo čekat na velkou lásku.
partnerství
Ukázky

Žena 30+

101 Kč
81 Kč
Cybersex - forma internetové komunikace - 20%
Kniha o komunikaci, Internetu a lidské sexualitě.
partnerství
Ukázky

Cybersex - forma internetové komunikace

99 Kč
79 Kč
Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad - 20%
Jak spolu vydržet co nejdéle? Co dělat, aby se naše manželství nerozpadlo a bylo dobré? Čemu se naopak vyhnout? Jak přijmout obavy z budoucnosti? Jak odpustit a zapomenout? Jak se ubránit manipulaci a jak nastavit vlastní hranice?
partnerství
Ukázky

Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 79 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>