Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
partnerství

Sedm cest k šťastnému manželství - 20%
Přežít a uspět v nejisté a zrychlené době současného světa vyžaduje pevné a oddané vztahy.
partnerství
Ukázky

Sedm cest k šťastnému manželství

271 Kč
217 Kč
Hlavu vzhůru po rozvodu?! - 20%
Něco končí, něco začíná a něco zůstává.
partnerství
Ukázky

Hlavu vzhůru po rozvodu?!

246 Kč
197 Kč
Vztahy aneb 7+1 osudových omylů - 20%
Proč se nám nedaří ve vztazích? Proč opakujeme stále stejné chyby? S jakými předsudky se potýkáme a které jsou největší omyly v mezilidských a partnerských vztazích?
partnerství
Ukázky

Vztahy aneb 7+1 osudových omylů

209 Kč
167 Kč
Ženy a muži a sex - 20%
Čím se tato e-kniha liší od záplavy knih, videí, filmů, časopiseckých rubrik, poradenství a dalších informačních zdrojů naučných či uměleckých na toto téma?
partnerství
Ukázky

Ženy a muži a sex

189 Kč
151 Kč
Ženy, které (se) umí milovat - 20%
Naše duše, tělo a celý vesmír čekají na chvíli, kdy zazáříme ve světle lásky. Jde o moment, kdy si uvědomíme svou jedinečnost a vystoupíme ze stínu omezení. Přestaneme být sami sobě nepřítelem a kritikem a staneme se spojencem.
partnerství
Ukázky

Ženy, které (se) umí milovat

229 Kč
183 Kč
Být sama sebou - 20%

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

partnerství
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
199 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
partnerství
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Slast - 20%
Maria Hesse, ilustrátorka a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality.
partnerství
Ukázky

Slast

279 Kč
223 Kč
Žena 60+ - 20%
Lehké pocity melancholie a husí kůže z rostoucího počtu svíček na dortu? Ale kdeže! Konečně nemusíte dělat tolik věcí! Vítejte v nejlepších letech a pořádně si je užijte!
partnerství
Ukázky

Žena 60+

101 Kč
81 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 79 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>