Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
naučné

Dobrodružství vzduchoplavby

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

naučné
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
S malířem kolem Evropy

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

naučné
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
Senzační výbušné experimenty

Nebojte se výbuchů! Ty naše jsou efektní a přitom bezpečné!  Knížka s celkem padesáti pokusy, na kterých si můžeš zábavnou formou ověřit fyzikální zákony v praxi. Budeš k tomu potřebovat běžně dostupné pomůcky jako třeba balónky, vodu, ocet či mikrovlnnou troubu.

naučné
Ukázky

Senzační výbušné experimenty

149 Kč
Měli dinosauři blechy?
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

naučné
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
Čeští panovníci byli taky jenom lidi
Vládli v naší zemi. Někteří lépe, jiní hůř. Králové a císaři. Vedli války, jezdili do bitev, řešili spory… Drželi se pevně svých názorů – nebo je taky den ze dne měnili.
naučné
Ukázky

Čeští panovníci byli taky jenom lidi

169 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 65 položek
<< < 1 .. 5 6 7