Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
výchova a rodina

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají - 20%

Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu.

výchova a rodina
Ukázky

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

279 Kč
223 Kč
Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly - 20%
Kniha, která rozvíjí a pomáhá. Hravý trénink pohybu, práce s emocemi a tříbení jednotlivých smyslů přispívají k všestrannému rozvoji dětí: zlepšují soustředění a obratnost, ale také podporují vznik nervových spojů potřebných pro budoucí čtení, psaní
výchova a rodina
Ukázky

Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly

195 Kč
156 Kč
Sourozenci - o spravedlivé výchově - 20%

Pomozte svým dětem vzájemně spolupracovat a pomáhat si! V této knize naleznete odpovědi na otázky, které si asi jako každý rodič dvou a více dětí zaručeně kladete, a navíc se dozvíte i mnoho dalšího.

výchova a rodina
Ukázky

Sourozenci - o spravedlivé výchově

149 Kč
119 Kč
Náročné otcovství - 20%
Publikace přináší analýzu role a postojů mužů-otců dětí se zdravotním postižením. Parciální výzkumy přinášejí výsledky, které by měly sloužit jako základ pro speciálněpedagogickou a psychologickou intervenci.
výchova a rodina
Ukázky

Náročné otcovství

200 Kč
160 Kč
Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout a zahrát si s nimi divadlo.
výchova a rodina
Ukázky

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá

99 Kč
79 Kč
Maminko, důvěřuj si! - 20%
Otěhotněla jste a máte strach, jak všechno zvládnete? Jste na mateřské či rodičovské dovolené a nevíte, „kde vám hlava stojí"? Mgr. Jitka Nesnídalová vám ukáže, jakou cestou se dát.
výchova a rodina
Ukázky

Maminko, důvěřuj si!

169 Kč
135 Kč
Mnohem menší dareba, než jste čekali - 20%
Publikace známého českého psychologa se zabývá rozdělením poruch chování dětí, popisuje příčiny krádeží, záškoláctví, lží a zabývá se také souvisejícími projevy – konflikty dětí s rodiči a učiteli, zneužíváním dítěte, šikanou atd.
výchova a rodina
Ukázky

Mnohem menší dareba, než jste čekali

169 Kč
135 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
výchova a rodina
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
výchova a rodina

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
výchova a rodina
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>