Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
pedagogika, didaktika

Výchova neprůbojných a uzavřených dětí - 20%
Držíte v rukou toho nejlepšího rádce pro práci s neprůbojnými a uzavřenými dětmi.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Výchova neprůbojných a uzavřených dětí

288 Kč
230 Kč
Jak se kluci a holky učili říkat L, ĎŤŇ, SZC, ŠŽČ, R a Ř - 20%
Publikace je určena dětem, které mají problémy s výslovností hlásek uvedených v názvu knihy. Děti si formou slovních hříček připomenou, jak se učily jednotlivé hlásky vyslovovat a užívat v řeči. Jde tedy o nástin metodiky vyvozování, upevňování a včleňování hlásek do plynulé řeči.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak se kluci a holky učili říkat L, ĎŤŇ, SZC, ŠŽČ, R a Ř

149 Kč
119 Kč
Obecná didaktika - 20%
Kniha je určena bakalářským i magisterským studentům učitelství v prezenční i kombinované formě a tvoří východisko k samostatnému studiu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Děti a emoce - 20%
(1x)
Tato kniha je určena rodičům a pedagogům, kteří vychovávají děti a ovlivňují tak jejich emocionální život. Na pozadí krátkých, emočně zabarvených příběhů dvou rodičů a jejich čtyř dětí jsou představeny nejdůležitější emoce, se kterými se my i naše děti setkáváme.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Děti a emoce

249 Kč
199 Kč
Vademecum asistenta pedagoga - 20%
Přestože se s asistenty pedagoga setkáváme v mateřských, základních i středních školách a tato pracovní pozice je již nějakou dobu legislativně ukotvena, stále se vynořují různorodé pochyby a kladou zajímavé otázky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Vademecum asistenta pedagoga

220 Kč
176 Kč
Nejlepší hry z lesních školek - 20%

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

pedagogika, didaktika
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
223 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Dítě a mateřská škola

297 Kč
238 Kč
Zábavná logopedie - 20%
Logopedická cvičení na doma i do školky, která budou bavit děti i dospělé! Nácvik správné výslovnosti patří v mnoha rodinách ke každodenní rutině, která může časem omrzet jak děti, tak rodiče.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Zábavná logopedie

129 Kč
103 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně II - 20%
Přínos publikace spočívá zejména v propojení metodické a praktické části a v zařazení námětů pro slohové vyučování. Tento způsob zpracování je zatím na našem knižním trhu ojedinělý.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně II

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 93 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>