Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení - 20%
Měli jste za to, že základy vzdělání tvoří jen čtení, psaní a počítání? Ve skutečnosti k nim patří i čtvrtá dovednost – opakování. Otravují vás rodiče s učením a zkouškami (a s účty za mobilní telefon a úklidem vašeho pokoje)?
pedagogika, didaktika
Ukázky

Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení

189 Kč
151 Kč
Strukturované učení v praxi - 20%
V předkládané knize všichni zájemci o danou problematiku naleznou řadu námětů a praktických návodů, jak při výuce žáků s PAS v praxi postupovat. Určena je pro pedagogy, asistenty pedagogů, rodiče a další zainteresovanou veřejnost.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Strukturované učení v praxi

210 Kč
168 Kč
Školní zralost - 20%
Publikace Školní zralost je určena rodičům a pedagogům, kteří pomáhají rozvoji předškolního dítěte v těchto oblastech: - vizuomotorika, grafomotorika - řeč - sluchové vnímání - zrakové vnímání - vnímání prostoru - vnímání času - základní matematické představy.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní zralost

199 Kč
159 Kč
Školáci v pohybu - 20%
Publikace seznamuje učitele prvního stupně ZŠ, cvičitele a trenéry mladších školáků i rodiče se základními způsoby řízení a organizace tělesné výchovy. Ukazuje moderní možnosti realizace TV v praxi.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školáci v pohybu

161 Kč
129 Kč
Muzikoterapie a specifické poruchy učení - 20%
Publikace Muzikoterapie a specifické poruchy učení je první knihou svého druhu na českém trhu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Muzikoterapie a specifické poruchy učení

237 Kč
190 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Cvičení pro hyperaktivní děti - 20%
Pohyb je základním principem živé i neživé přírody. Je projevem života a funkce lidského organismu. Je signálem i nositelem informací o procesech ve vnitřním prostředí lidského těla, ve vnitřních orgánech i o stavu mysli.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Cvičení pro hyperaktivní děti

149 Kč
119 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 93 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>