Nejprodávanější tituly v roce 2023
předškoláci

Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
předškoláci
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
předškoláci

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 3 - 11%
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
předškoláci

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
80 Kč
Sluníčko z květů - 11%
Pátá básnická sbírka, první pro děti. Hned v úvodu je vysloveno přání, aby úsměv sluníčka nezmizel z dětských tváří a jeho teplo hřálo v srdcích.
předškoláci

Sluníčko z květů

179 Kč
159 Kč
100 inspirací z Ekoateliéru
Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin… V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém pojetí.
předškoláci

100 inspirací z Ekoateliéru

134 Kč
Divotvorný vůl a jiné maďarské pohádky - 11%
Reprezentativní výbor maďarských pohádek přináší příběhy sebrané nejvýznamnějšími maďarskými folkloristy a zpracované do dnes už tradiční podoby spisovatelem Gyulou Illyésem.
předškoláci

Divotvorný vůl a jiné maďarské pohádky

250 Kč
222 Kč
Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
předškoláci
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Paleček krále Jiřího - 11%
Známí básníci upravili historická vyprávění o Palečkovi. Vtipné básně a příběhy vedou děti k zamyšlení a rozvíjejí představivost.
předškoláci

Paleček krále Jiřího

157 Kč
139 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 958 položek
<< < 1 .. 94 95 96