Nejprodávanější Kniha v roce 2023

Zmizelá Praha-Vesnice, usedlosti a dvory
Po předchozí publikaci věnované osadám a vesnicím na levém břehu Vltavy překračuje edice Zmizelá Praha řeku, aby slovem a zejména obrazem pojednala šest desítek lokalit jako Ďáblice, Háje, Hloubětín, Hostivař, Hrdlořezy, Chodov, Kobylisy, Michle aj.
Ukázky

Zmizelá Praha-Vesnice, usedlosti a dvory

351 Kč
451 stupňů Fahrenheita
(4x)
451 stupňů Fahrenheita je teplota, při níž papír hoří.
Ukázky

451 stupňů Fahrenheita

269 Kč
Apollo a Marsyas
Objevte architekturu, sochy i obrazy a poznejte svět umělkyň a umělců, objednavatelek a objednavatelů, kteří rozhodovali o podobě umění na Moravě od dob Věstonické venuše až po naši současnost.

Apollo a Marsyas

809 Kč
Dějiny 20. století
(1x)
Johnsonovy DĚJINY 20. STOLETÍ představují strhující příběh úděsného věku velkých technických vynálezů, ohromného bohatství i nekonečné bídy a teroru.

Dějiny 20. století

449 Kč
Filosofie 19. a 20. století I.
Svazek nabízí uvedení a zároveň kritické zhodnocení dvou nejživějších filosofických směrů 20. století, především v jeho první polovině: analytické filosofie a amerického pragmatismu.

Filosofie 19. a 20. století I.

486 Kč
Malý život
(6x)
Když se čtyři spolužáci z vysoké školy v Massachusetts přestěhují do New Yorku, aby se pokusili prorazit, jsou bez peněz, ztracení a kupředu je pohání jen jejich přátelství a ctižádost.

Malý život

629 Kč
Milovaní parchanti
(10x)
Kniha se na první pohled jeví, jako dětská.Ale doporučuji i v úvodu mé knihy to zdůzňuji, že to tak úplně není:-) Kniha je určená spíše pro rodiče.

Milovaní parchanti

252 Kč
Poselství draků
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.

Poselství draků

339 Kč
Půlnoční knihovna
(9x)

Mezi životem a smrtí stojí knihovna. Když se Nora Seedová ocitne v půlnoční knihovně, má možnost všechno napravit. Dosud byl její život jen přehlídkou zoufalství a výčitek. Připadá jí, že všechny včetně sebe zklamala.

Půlnoční knihovna

359 Kč
Technické památky českých zemí
Technické památky jsou mlčenlivými svědky doby, která už minula, a dokladem zručnosti a vynalézavosti našich předků. Česká republika má stovky technických skvostů, pyšní se mnoha prvenstvími, a dokonce několika světovými raritami.

Technické památky českých zemí

359 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>