Nejprodávanější tituly v roce 2023
osobnosti a osudy

Sedmistupňová hora - 11%
Poutavá autobiografie umožňuje čtenáři spolu s autorem projít a s tvrdostí pocítit stupňovitou cestu od dantovského „pekla“ rodinných tragédií dětství až po vrcholné hledání duše, neuspokojené žádným dočasným pokladem.
osobnosti a osudy

Sedmistupňová hora

421 Kč
374 Kč
Snová existence aneb nazývám kočku kočkou - 20%
Autorka vzdýlená od domova se vrací do let dětství, do Petrovic, k letům studijním, ke svému zaměstnání, k obtížím,jimž byla její rodina vystavena z politických příčin, a k významným osobnostem, jež patřily k tradičnímu kulturnímu prostředí.
osobnosti a osudy
Ukázky

Snová existence aneb nazývám kočku kočkou

198 Kč
158 Kč
Svět podle Nikyho - 11%
Autorka laskavou a humornou formou popisuje svůj život s autistickým synem.
osobnosti a osudy
Ukázky

Svět podle Nikyho

269 Kč
239 Kč
Ať vzpomínky neumírají
Knížka psaná s hlubokou znalostí prostředí námořních lodí, na kterých se autor plavil, přináší vtipné, humorné líčení pracovních zážitků, návštěv přístavů i nejrůznějších příhod, spojených se životem na moři.
osobnosti a osudy

Ať vzpomínky neumírají

206 Kč
Bez frází 5 - 11%
Tuhle knihu musíte mít. Ať už jste fanoušci sportu, nebo nepoznáte ofsajd od homerunu, pátý díl knižní série Bez frází je v první řadě unikátním souborem návodů na život.
osobnosti a osudy

Bez frází 5

629 Kč
559 Kč
Bouda, která krmí milion dětí - 11%
Tento nesmírně poutavý příběh, jak z počátečního nadšení hrstky dobrovolníků vyrostlo dílo mezinárodních rozměrů, vypráví o obětavosti a o vynalézavé pomoci lidí, jimž není lhostejný osud těch, kteří hladoví a prožívají utrpení.
osobnosti a osudy

Bouda, která krmí milion dětí

359 Kč
319 Kč
Hovory s T.G. Masarykem - 20%
Hovory s TGM jsou původně třídílný spis, který v letech 1925–1935 pořídil na základě rozhovorů s prvním československým prezidentem Tomášem Garriguem Masarykem spisovatel Karel Čapek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Hovory s T.G. Masarykem

149 Kč
119 Kč
Jak nepromarnit život - 11%
Kniha s dvanácti rozhovory s osobnostmi, které ve svém životě šly mnohdy nelehkou cestou. Ačkoliv svůj profesní život většinou prožily v jižních Čechách, nejsou všichni rodilými Jihočechy. Proto i jejich životní příběhy sahají za regionální hranice.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jak nepromarnit život

162 Kč
144 Kč
Jen vzpomínky zůstanou....4 František Plánička, Jan Pivec, Max Švabinský, Zdeněk Štěpánek, Jindřich Plachta... - 11%
Nový kompilační titul určený pouze pro digitální trh "Jen vzpomínky zůstanou..." představuje archivní nahrávky vzpomínek mnoha známých osobností na jiné vzácné a důležité osobnosti našeho kulturního života nebo významné osobnosti vyprávějí své vlastní zkušenosti, příběhy....
osobnosti a osudy
Ukázky

Jen vzpomínky zůstanou....4 František Plánička, Jan Pivec, Max Švabinský, Zdeněk Štěpánek, Jindřich Plachta...

62 Kč
55 Kč
Krajinou s detaily - 11%

Ve dvaceti kapitolách, řazených podle vydaných ročníků časopisu Vltavské proudy, kniha řadou výňatků, ukázek a odkazů přibližuje život obyvatel regionu v dané době.

osobnosti a osudy

Krajinou s detaily

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>