Nejprodávanější knihy v roce 2023
podle předmětů

Matematika pro střední školy 7.díl: B Pracovní sešit
Sedmý díl učebnicové řady je tvořen dvěma částmi – analytickou geometrií v rovině (část A) a analytickou geometrií v prostoru (část B). Část B je věnována operacím s vektory, přímkám a rovinám a kulové ploše.
podle předmětů

Matematika pro střední školy 7.díl: B Pracovní sešit

172 Kč
Školní tabulky pro 1.-3. třídu ZŠ - 11%
To nejdůležitější z učiva přehledně, bez dlouhého hledání v učebnicích! Soubor tabulek obsahuje výběr z češtiny, matematiky a prvouky. Tabulky jsou určeny pro žáky 1.-3. tříd základní školy.
podle předmětů

Školní tabulky pro 1.-3. třídu ZŠ

107 Kč
95 Kč
Účetnictví nejen pro střední školy 1. díl - 11%
Učebnice Účetnictví (nejen) pro střední školy poskytuje ucelený pohled na účetní problematiku. Ve dvou na sebe navazujících dílech seznamuje žáky středních škol, studenty vyšších odborných a vysokých škol, ale i ostatní zájemce o tuto problematiku.
podle předmětů

Účetnictví nejen pro střední školy 1. díl

171 Kč
152 Kč
Anglický jazyk - 11%
Publikace Anglický jazyk z ediční řady Vzděláváme žáky se speciálními vzdělávacími potřebami na 2. stupni ZŠ přináší náměty pro výuku anglického jazyka pro žáky se zdravotním postižením a zdravotním a sociálním znevýhodněním.
podle předmětů

Anglický jazyk

311 Kč
276 Kč
Český jazyk v malíčku pro 5. třídu - 11%

Chcete, aby děti učení bavilo? Vyzkoušejte tuto cvičebnici! Potřebují si vaše děti procvičit učivo z českého jazyka? Chcete, aby učení vnímaly jako zábavu a nenudilo je? Nabídněte jim cvičení a aktivity, které je budou bavit!

podle předmětů

Český jazyk v malíčku pro 5. třídu

107 Kč
95 Kč
Domácí procvičování - Prvouka 1. ročník - 11%
Cvičebnice pro 1. ročník jsou určena pro všechny šikovné prvňáčky k procvičení probírané z prvouky. Úkoly seřazené podle obtížnosti hravou formou pomoci křížovek, spojovaček a veselých obrázků procvičují především schopnost dětí soustředit se.
podle předmětů

Domácí procvičování - Prvouka 1. ročník

89 Kč
79 Kč
Einfach Deutsch - 11%

Učte se německy poslechem a mluvením nahlas! Ojedinělá učebnice a cvičebnice německého jazyka uplatňující metodu přímého mluvení. Spojuje vyčerpávající výklad gramatiky s množstvím zajímavých cvičebních vět. Procvičovat gramatiku a slovní zásobu bud

podle předmětů

Einfach Deutsch

269 Kč
239 Kč
English Plus Second Edition 4 Student's Book - 11%
Brighten up your classroom with English Plus Second Edition! With 80% new content, more video, new grammar animations, puzzles, and games, it's never been so easy to capture your students' attention.
podle předmětů

English Plus Second Edition 4 Student's Book

399 Kč
354 Kč
Fotbalová angličtina a němčina - 11%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna.
podle předmětů

Fotbalová angličtina a němčina

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>