Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
romantika

Popelčino pokušení - 20%
(2x)
Zasněžená kanadská krajina a v ní ona a on. Muž, žena a jezírko plné horké vody… A on je princ a ona… a tady pohádka končí. Sopi má sice spoustu rysů pohádkové Popelky, ale k tomu, aby jí někdo dal tři oříšky, se osud nějak nemá.
romantika
Ukázky

Popelčino pokušení

69 Kč
55 Kč
Poslední polibek - 20%
Vztah Gii a Jaysona nemohl být komplikovanější. Pracovali v jedné firmě, pro kterou by oba dýchali, byli již rok a půl rozvedení, a přesto po sobě prahli až k zbláznění. Nic nepomáhalo, že se oba snažili chodit na schůzky s novými partnery.
romantika
Ukázky

Poslední polibek

69 Kč
55 Kč
Princovo tajné pokušení - 20%
Carol Marinelliová: Princovo tajné pokušení Přestože Antonietta byla smutná, bylo s ní Rafaelovi dobře. Nacházel s ní klid, obdivoval se její kráse… a věřil tomu, že by s ní mohl najít i štěstí…
romantika
Ukázky

Princovo tajné pokušení

69 Kč
55 Kč
Překvapení v galerii - 20%
Pohádkově krásný král, pohádkově krásný ostrov a pohádkově krásný hrad… Ale tím pohádka končí. Protože Frankie nikdy královnou být nechtěla. A stala se jí proti vlastní vůli – Matthias ji přinutil. A Matthias na pohádky nevěří!
romantika
Ukázky

Překvapení v galerii

69 Kč
55 Kč
Přelud z Maroka - 20%
Joao vždy uspěl s jednoduchou taktikou – věděl, co chce, a neustoupil, dokud to nedostal. A nejinak to bude i se Saffron, jeho nepostradatelnou osobní asistentkou.
romantika
Ukázky

Přelud z Maroka

69 Kč
55 Kč
Rozvedený a rozvedená - 20%
Beah se vrací do Bostonu, aby dohlížela na aukci desetiletí. Na svou práci se těší, ale radost jí kalí skutečnost, že se bude muset vídat se svým bývalým manželem Finnem Murphym.
romantika
Ukázky

Rozvedený a rozvedená

69 Kč
55 Kč
Ruleta vášně v Monte Carlu - 20%
(1x)
Alexi: Musel jsem tě poslat pryč. Příliš moc bys mně připomínala, co se stalo. To, co se stát nemělo. Provinila ses, nejvíce ze všeho ale tím, že bys mně už napořád připomínala, jak moc jsem se provinil já…!
romantika
Ukázky

Ruleta vášně v Monte Carlu

69 Kč
55 Kč
Sestry z Titaniku - 20%
(1x)

Jedna cesta jim navždy změnila život Palubní lístek na Titanic se pro nemajetné irské sestry stane životní šancí. Nora bude vychovatelkou v zámožné rodině a Delia přijme místo posluhovačky. Po osudném lodním neštěstí se však Delia ocitne osamocená v New Yorku a souhrou nedorozumění se stane tím, kým měla být její sestra – guvernantkou.

romantika
Ukázky

Sestry z Titaniku

299 Kč
239 Kč
Setkání v Provenci - 20%
Dvanáct let uplynulo, a náhoda je svedla dohromady. Tenkrát byli děti, které osud rozehnal do různých koutů světa. Teď Dominikovi ten svět patří… když ne celý, tak jeho nemalý kousek.
romantika
Ukázky

Setkání v Provenci

69 Kč
55 Kč
Srdcerváči 4 - 20%
(2x)
Čtvrtý díl úspěšné série komiksových románů o lásce, životě a o všem, co se stane mezi tím.
romantika
Ukázky

Srdcerváči 4

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>