Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
romantika

Tajemství - 20%
(1x)
Před čtyřiceti lety učinila rozhodnutí, které navždy změnilo nejen její život, ale i život někoho, kdo je blízký jejímu srdci.
romantika
Ukázky

Tajemství

339 Kč
271 Kč
Tajně zamilovaná - 20%
Addison si připadala jako naprostá zoufalka. Rok už pracovala pro charismatického šéfa Brannona Knoxe, do kterého byla téměř celou tu dobu zamilovaná. Když pak shodou okolností strávili společný víkend jako milenci, byl její osud zpečetěn.
romantika
Ukázky

Tajně zamilovaná

69 Kč
55 Kč
Tajnosti vyvolených - 20%
Bývalá modelka Astrid Sterlingová nastoupila do práce ve firmě svého zesnulého manžela a konečně má pocit, že její život získal nový smysl. Jen kdyby se k ní hvězdný architekt Clay Morgan nechoval jako kus ledu.
romantika
Ukázky

Tajnosti vyvolených

69 Kč
55 Kč
Ty vole, já jsem teplá - 20%
Kniha, která vás nenechá chladným či chladnou. Rozproudí ve vás emoce, vášeň a nejtajnější touhy. Zároveň vás pobaví svým karmickým důvtipem.
romantika
Ukázky

Ty vole, já jsem teplá

149 Kč
119 Kč
Vánoční flirt - 20%
(2x)
Když se miliardář Hunt Sheridan dostaví na samotný konec vánoční recepce, kterou Adie pořádá pro velmi bohaté klienty, aby si mohli na jednom místě a v poklidu nakoupit vánoční dárky, zjišťuje, že vlastně o nic materiálního nestojí.
romantika
Ukázky

Vánoční flirt

69 Kč
55 Kč
Vánoční lásky - 20%
(2x)
PĚT VÁNOČNÍCH ROMANTICKÝCH PŘÍBĚHŮ OD ÚSPĚŠNÝCH AUTOREK PENELOPE WARD A VI KEELAND. K Vánocům patří ta nejtajnější přání, která se většinou ani neodvážíme vyslovit nahlas s obavou, že se nikdy nesplní a přijdeme tak o veškeré naděje.
romantika
Ukázky

Vánoční lásky

229 Kč
183 Kč
Vášeň a zločin - 20%
Při vyšetřování vraždy v texaském městečku Royalu se policistka Zoe seznámí s nejlepším přítelem hlavního podezřelého, s rančerem Cordem Galiciou.
romantika
Ukázky

Vášeň a zločin

69 Kč
55 Kč
Vášeň pod polární září - 20%
Ragnar byl jako jeho rodný Island… Tajemný, vznešený, krásný. A Lottie mu podlehla… Když Ragnar zmizel, Lottii zůstaly vzpomínky. A dcera s vlasy barvy slunečních paprsků. A pak se Ragnar vrátil, rozhodnutý zachovat se „čestně“.
romantika
Ukázky

Vášeň pod polární září

69 Kč
55 Kč
Všechny stránky Amelie - 20%

Nikdy není pozdě začít novou kapitolu Amelia s Jennou zbožňují Kroniky Ormanu od záhadného, mladého spisovatele N. E. Endsleyho. Proto se nemůžou dočkat veletrhu, kde má vystoupit. Nakonec se s ním ale setká jen Jenna.

romantika
Ukázky

Všechny stránky Amelie

249 Kč
199 Kč
Vzplanutí v lóži - 20%
(2x)
Jediné, co neuvěřitelně bohatému a úspěšnému Leonovi chybělo k dokonalosti… byla princezna – manželka s modrou krví! A naštěstí jedna taková princezna byla po ruce…
romantika
Ukázky

Vzplanutí v lóži

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>