Nejprodávanější e-knihy v roce 2023

Odražená střela - 20%
(1x)
V románech s kriminální zápletkou dokáže Sandra Brown úspěšně propojit dva žánry, detektivku a milostný příběh, a při její vytříbené fabulaci ani jeden nepřijde zkrátka.
Ukázky

Odražená střela

289 Kč
231 Kč
Panství kříže - 20%
Tom Holland ve své knize kreslí na širokém plátně obraz křesťanství coby nejtrvalejšího a nejvlivnějšího odkazu antiky, na kterém je vystavěn celý západní svět.
Ukázky

Panství kříže

399 Kč
319 Kč
Pokání bratra Cadfaela - 20%
Ve zvratech války mezi Štěpánem a Matyldou se zradou dostane do zajetí třicet Matyldiných rytířů, mezi nimi Cadfaelův syn Olivier de Bretagne. Otec Cadfael opouští klášter a vydává se ho hledat.
Ukázky

Pokání bratra Cadfaela

249 Kč
199 Kč
Předloha pro vraždu
Sedmadvacetiletá policistka Andrea Sýkorová přišla o partnera, zaměstnání i našetřené peníze. Zatímco zvažuje, jak dál, vypomáhá v kavárně a dochází na kurz kreativního psaní.
Ukázky

Předloha pro vraždu

189 Kč
Příběh hořkého trojlístku
(1x)
Komisař finanční stráže Eduard Plischek přijel na slavnost položení základního kamene novostavby státní tabákové továrny, jenže velmi záhy stál nad tělem mladé dělnice utopené v horském potoce.
Ukázky

Příběh hořkého trojlístku

199 Kč
Sedm schodů k moci - 20%
Populární spisovatel Josef Klíma předkládá napínavý příběh ženy, která uměla okouzlit, uměla si jít tvrdě za svým, milovala luxus, vlivné muže a moc. Děj je volně inspirován českým politickým prostředím po roce 2000.
Ukázky

Sedm schodů k moci

399 Kč
319 Kč
Sleduj mě - 20%
Lottie Harlow ve dne venčí psy, v noci se oddává divokým fantaziím v erotickém klubu Phoenix. Všechno v jejím životě je pečlivě naplánované, aby nepřitahovala pozornost.
Ukázky

Sleduj mě

212 Kč
170 Kč
Spálená země - Kniha druhá - 20%

Někdo je dobrej leda tak do tlačenky…

Strašák už stačil zjistit, že v Pustině bude obří hmyz jeho nejmenší problém. Lidé jsou totiž mnohem horší. Všechny noční můry z minulosti se vrátily, a ještě přibylo pár nových.

Ukázky

Spálená země - Kniha druhá

259 Kč
207 Kč
Spálená země - Kniha první - 20%
Energozbroje, kybernetické zrůdy, mutanti a dvojhlavé krávy... Rok 2121. Z české kotliny zbyla po události, pro kterou se vžilo označení Restart, jen radioaktivní pustina.
Ukázky

Spálená země - Kniha první

259 Kč
207 Kč
Zasněžená tajemství - 20%
Sara, spolumajitelka destilerie Andělská pečeť, prožije vášnivou noc s neznámým mužem. Když se dva dny poté do destilerie dostaví slavný novinář Ian Ford, aby o podniku napsal článek do prestižního časopisu, je to šok jak pro ni, tak pro něho.
Ukázky

Zasněžená tajemství

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>